Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İkizler’in gönlü hovardalıktan yana

Çevresi geniş olan İkizler burcu için değişiklik çok önemlidir. Bu yüzden gönlü de kalbi de biraz hovardalıktan yanadır. Ama harika sever ve sevdiği kişiden güven duygusu alırsa mükemmel bir yol arkadaşı olur. Eğlenmek, gezmek, yeni yerler görmek için can atar. Ona ayıracak zamanınız varsa, tüm ara sokakları keşfetmeye hazır olun. Çünkü biraz da meraklıdır, bu yüzden hayatınızı da didik didik etmeden rahat durmaz. Neye kızacağı, bozulacağı ise hiç belli olmaz! Sabah neşeli, öğleden sonra sıkkın bir ruh haline bürünebilir.
Gururludur ama özür dilemeyi de bir erdem olarak görür. Sohbeti bol ve keyifli olan İkizler burcunun yanında asla sıkılmazsınız.

İKİZLERE Mİ AŞIKSINIZ?
Ona meraklı bakışlar ile yaklaşırsanız, baştan kazandınız! Konuşacak çok şeyi olan İkizler burcuna her şeyden önce dürüst olmanız gerekiyor. İç dünyaları o kadar renklidir ki, ayak uydurmakta zorlanmazsanız. İkizler burcu insanı, keşfetmeyi seven bir çocuk gibidir; sorduğu sorulara mantıklı cevaplar verin. Gizli saklı işlerden hiç hoşlanmazlar.
Birlikte proje geliştirmek ya da fikirlerine danışmak gibi adımlar atarsanız, sizden iyisi olmaz. Aklını mı çelmek istiyorsunuz, onu ya güldürmeli ya da akıl oyunları ile başını döndürmelisiniz.

KISKANIRSA...
Hareketlerinden dolayı değişken bir ruh haline sahip olsalar da karşılarındaki kişilerin gelişi güzel davranışlarından rahatsız olurlar.
Çünkü içlerinde askeri bir disiplin ve kuralcılık vardır. Yanlışlıkla gözünüz yan masadaki insana takılırsa, tüm akşam kinayelerini alttan alta yapar. Sizi sınamak için küçük oyunlar yapabilir, sakın aldanmayın; gerçek niyeti, duygularınızı ölçmektir. Zor sever gibi görünür ama inanılmaz sahiplenicidir. Nazik ve anlayışlı olun, gerisini ona bırakın!

NEREDE RİSK ALIR?
Canlı, konuşkan ve üretken İkizler burcunun risk almak isteyeceği bir konu varsa; bunlar yeni arkadaşlıklar ve farklı deneyimlerdir. Yalnız kalmaktan hoşlanmayacağı gibi duygularını besleyen kişilerin kalbine rehberlik etmesinden hoşlanır.
2016 yılının başından beri aşkta sınanan İkizler, gardını alırken virajlardan nasıl geçmesi gerektiğini hesap edecek.
2017 yaz aylarında en çok konuşulacak İkizler burcu ünlüleri ise şöyle:
Sıla Gencoğlu
Fahriye Evcen
Kerem Bürsin
Birce Akalay.

ASTRO GÜNDEM
Haftanın ortasında kendinizi yorgun hissedebilirsiriz. İklim değişiklinden doğan alerjik konular birçok kişide gündeme gelebilir. 2017 yılında bir anda popüler olan kişilerin hazin hikayelerine şahitlik edebiliriz. Ay-Neptün kavuşumu duygusal tepkilerin yüksek olabileceğinin habercisi. Ayrıca Sağlık Bakanlığı'nın yapacağı birçok düzenleme birilerini sevindirirken bazı ilaç firmalarını üzebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA