Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

14 Adımda ruh halinizi değiştirin

Gelin, Haziran'ın son günlerinde yeni kararlar alın. Anlam veremediğiniz, belirsiz, dağınık Haziran'ın ardından bunu kendinize bir borç bilin. Temmuz ayının temposuna kendinizi kaptırdığınız zaman, 'İyi ki yapmışım' diyeceksiniz. Bugünleri dinlenerek geçirmeyi planlıyorsanız, astroloğunuz olarak mutlaka astro detoks yapmanızdan yanayım. Nasıl mı? Önce ruh halinizden başlayalım.
Ruh haliniz günlük yaşantınızı, ilişkilerinizi, ailenize olan tutumunuzu, iş hayatınızı, hayata bakış açınızı, hatta kendi benliğinizi bile etkiliyor. Ruh halinizi değiştirmeye başladığınız andan itibaren, yaşamınızın ne denli değişeceğine siz bile inanamayacaksınız.
İşte bunun için yapabilecekleriniz:
1- Geçmişinizde başarmaktan korktuğunuz için ertelediğiniz ve başardığınız şeyleri hatırlayın.
2- Çevrenizdeki insanların başarı hikayelerini dinleyin.
3- Örnek alın. Değişik hayat hikayelerini anlatan filmler izleyin.
4- Yukarıdaki ilk üç tavsiyemi uyguladıysanız, sıra günlük hayattaki uygulamalara geldi.
5- İnanın... Yaşadığınız üzüntü ve sıkıntıların, muhakkak geçeceğini bilin. Pes etmek yok.
6- Sınırları kaldırın. 'Başaramam', 'Bu benim işim değil', 'Bilmiyorum' gibi sözleri hayatınızdan çıkarın.
7- Unutmayın, tecrübe para ile satın alınmaz ama tecrübe para kazandırır.
8- Hazırlıklı olun. Hayat iniş çıkışlarla dolu olsa da kendinizi ve yönünüzü kaybetmekten korkmayın.
9- Kendinize iyi bakın Beslenmenize, uyku düzeninize, sevdiğiniz ve keyif aldığınız detaylara mutlaka hayatınızda yer verin.
10- Hayal kurmaktan ve kendinizle gurur duymaktan korkmayın. Hedeflerinizi belirlediğinizde, ödüllerinizi de belirleyin.
11- Kendinize açıklama yapmayın ve sorgulamayın.
12- Değişmekten korkmayın! Kendinizi değişime ancak böyle adapte edebilirsiniz.
13- Kendinizi iyi ifade edip edemediğinizi gözden geçirin. Size tavsiyem; bunu kişiler üstünden değil, yıllara yayarak yapın.
14- Stresi azaltmak, yaratıcılığınızı artırmak ve en önemlisi hedeflerinize daha hızlı ulaşmak için programlı davranın ve güçlü yönlerinizi öne çıkararak, zayıf olduğunuz konularda disiplini elden bırakmayın.

ASTRO GÜNDEM
Mars, Neptün 120'liği güçlü sezgiler ile birlikte yaratıcı yönümüzü besliyor. Sevdiğimiz aktiviteleri yapmak için ideal bir gün; dans, müzik, sanat, deniz eğlence hepsi bir arada. Algıların çok güçlü olacağı bugün, vicdan duygusu da çok fazla ön planda olacak. Duyularla algılar birbirini desteklerken, vicdan duygusunun ön planda olacağı bugün, hayata dair pişmanlıklar bir kez daha hatırlanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA