Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün hiçbir güne benzemiyor

Gelin astrolojide daha derine inelim. Natal haritasında Aslan burcunda hareket eden gezegenler ve yükselen burcu Aslan olanlar oldukça fazla etkilenecekler. Çünkü toplumdaki statülerini ve imajlarını tamamen değiştirecekler. Yönetici konumunda herkesi yakından ilgilendiren ve bugünlerde atanmayı bekleyen, aynı zamanda çalıştığı iş yerinde prestijini, ekonomik durumunu yükseltmek isteyen herkesin farklı fırsatlara sürükleneceği bir döngü olacak. Kendini göstermek isteyen insanların devamlı işgüzar davranışları gündelik hayatlarda aksiliklere neden olurken, yönetilmesi zor insanların çok daha fevri çıkışlarına maruz kalabilirsiniz. Zaten etrafınızda idare ettiğiniz birçok insan varsa; tutulma aksında Merkür'ün Başak burcundaki geri hareketi uzun vadeli planlar yapabileceğinizi, ancak gündelik hayatınızda yaşadığınız zorlukları yönetmek de zorluk çekeceğinizi vurguluyor.
Güneş tutulmasına eşlik eden Satürn retrosu, Neptün retsosu, Uranüs retrosu ve Merkür retrosu hepimizi yeni başlangıçlara itecek. Özellikle yaratıcılık gerektiren işler, sahne sanatları ile ilgili kişileri, konservatuvarda okuyan ya da bu alt yapıya sahip kişileri, çocuklar ve kadınlara yönelik hizmet alanlarını yeni düzenlemelere sokarken, ortaklı iş yapılarını da değişime sürükleyecek.
Gündelik hayatta efor yükselten, özgüvenimizi toparlayan, canlılık veren, bilinç altımızdaki korkularımızı yenebileceğimiz, lider ruhlu yapıları çok daha besleyen bir tutulma yaşayacağız. Işıltısı bol, gösterişi fazla, duygusallıktan uzak, ilişkileri bir süre yükselten, farklı ilişkilerin bir anda başlayacağını işaret eden, ummadığımız insanların birlikteliklerindeki problemleri duyacağımızı işaret eden Güneş tutulması, son yedi yıldır kim nereden nereye geldiyse verdikleri sınavları da görebileceğimizi ve onlara başka bir pencereden bakabileceğimizi de vurguluyor. Eğer cesursanız, bu tutulmadan asla ve asla zarar edeceğinizi düşünmeyin. Ancak gerçekten korkularınız varsa ve birilerini idare ediyorsanız; işte bu noktada Merkür'ün agresif yapısına ve aynı zamanda keskin yüzleştirmelerine maruz kalabilirsiniz.

ASTRO BİLGİ
Güneş tutulmasına üç gün kaldı! Benzeri 1999'da yaşanmış olan 21 Ağustos'ta gerçekleşecek tutulmaya, Merkür gerilemesi eşlik edecek. Bu; değişim, somut adımlarla hayatımıza yansıyacak demekt. Bu dönemde duygu durumlarınızı yönetirseniz, tutulmaların gerçekleşeceği hava ve ateş elementlerinin etkilerini bertaraf edip lehinize çevirebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA