Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gerçeği görmek kolaylaşacak

Karşımızda, kalpleri çok yumuşak olmasına rağmen, fethedilmesi çok zor burçlardan biri duruyor. Tabii haliyle de bu haftanın gündemini Akrep burcu ruhu belirliyor. Peki, bu zor burç, bir ay boyunca bize ne gibi sürprizler hazırladı dersiniz? Tek kelimeyle; dönüşüm ve karar zamanı! Gündemin çok büyük değişimlere gebe olacağını düşünmek sizi şimdiden korkutabilir.
Öncelikle bireysel olarak hayatımızda, Akrep burcunun içe dönük enerjisini her haliyle hissedeceğiz. Bu da bize, iç dünyamızı daha fazla gözlemleme ve beklentilerimizi, ihtiyaçlarımızı belirleme konusunda yardımcı olacak. Netiz ve ne istediğimizi gerçekten de çok iyi biliyoruz. Hangi konuda kendimizi eksik hissediyorsak, bu eksikliğin üzerine gitmenin tam zamanı…
Güneş, Akrep burcundayken gücümüzü başkalarını kontrol etmek için kullanabilir, despot tavırlar sergileyebiliriz. Özel hayatımız ise hiç olmadığı kadar özel; bir başkası tarafından müdahale edildiği anda, vay haline o kişinin! Hayatımıza karışan ve kurcalayan insanlara karşı kılıç kuşanıp karşı atağa geçmekten ise hiç çekinmeyeceğiz.
Bu dönemde hiçbir şey yüzeysel kalmadığından, sırlar da birer birer ortaya dökülebilir. Ee, bu da doğal olarak bizi daha gergin ve daha savunmacı bir ruh haline sokacak. Daha sessiz ve içe dönük olacağımız için, iletişim kurmakta da zorlanabiliriz. Zaten bu bir aylık süreç, iletişimde kalmak için değil; gözlemci olmak için bizi destekliyor. İnceledikçe inceleyeceğiz, baktıkça derine ineceğiz; sonuç gerçekler! Tabiri caizse, saman altından su yürüterek gerçeğe ulaşmak çok kolay.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Chiron çekişmesinde dünya bugün dönmüyor, adeta koşuyor. Toplumsal olarak ikilemde kalmamıza sebep olacak olaylar yaşayabilir, siyasilerin hızına yetişemeyebiliriz. Mars'ın, Terazi burcudaki hareketi diplomatik ilişkilerde sert söylemleri de ön plana çıkarıyor. Bugünden itibaren 40 gün boyunca ABD çok konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA