Türkiye'nin köklü markalarından Emirgan Şütiş'in Adana Şubesi, kuruluşunun ikinci yılında 2. ödülünü almanın mutluluğu yaşanıyor. Her ay gizli müşteri tarafından yapılan kontrollerde iki ay üst üste 100 üzerinden 100 tam puan alarak şubeler ardasında birinci seçilen Emirgan Sütiş Adana Şubesi çalışanları başarı çıtasını aşağıya düşürmemeye kararlı. Zaimoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Zaimoğlu, Park Zirve Zaimoğlu tesislerinde 2 yıldan beri faaliyet gösteren Emirgan Sütiş'in elde ettiği başarının tesadüf olmadığını kanıtlayacaklarını belirterek, "Mükemmel lezzetleri Adanalılarla buluşturduk. Mutluyuz" dedi. Emirgan Şütiş'in lezzetlerini Adanalılarla tanıştırmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tayyar Zaimoğlu, "Gerek eşsiz manzarasıyla, gerek dekorasyonuyla gerçekten çok farklı bir mekan yarattık. Adana ikliminin özelliğinden dolayı yılın 8-9 ayını açık havada muhteşem göl manzarası eşliğinde Emirgan Sütiş lezzetlerini konuklarımıza tattırıyoruz. Bizim müşteri portföyümüz sadece Adanalılardan oluşmuyor, özellikle hafta sonları Antakya'dan, İskenderun'dan, Osmaniye'den, Tarsus'tan, Mersin'den çok sayıda misafirimiz bu güzel lezzetlerimizi tatmak için geliyor. Biz de onlara en güzel konukseverliği gösteriyoruz" diye konuştu. Üretim mutfağında sütlü tatlı ustaları, börek ustaları, pasta ustaları, ekmek ustaları, kasaphanede et ustaları, taş fırında pide ustalarının her ürünü taze ve doğal olarak sunmak için canla başla çalıştığını belirten Tayyar Zaimoğlu, "Her gün özel besi çiftliğinden taze olarak gelen etlerimiz en az 2 gün dinlendirilerek ustalarımız tarafından işleniyor. Bütün sütlü tatlılarımızda kullanılan manda sütü yine özel çiftlikten temin ediliyor ve her gün taze olarak hazırlanıyor. Sütiş çiftlikleri dışarıdan temin edilen ürünlerimizde yıllardır Emirgan Sütiş için özel olarak üretilen ürünlerden oluşmaktadır" şeklinde konuştu.