Patatesleri kibrit çöpü gibi doğrayıp kızartın. Tavuk etlerini ızgarada pişirin. Tereyağını bir tavada eritip ardından salçayı ilave edin. Bu karışımın üzerine suyu ekleyip beş dakika kaynatın. Lavaş ekmeğini servis tabağına alın, üzerine tavukları, en üste patatesleri koyun. Tabağın üzerini salçalı yağ ve yoğurtla süsleyip servis edin.
MALZEMELER
300 gr. tavuk göğüs eti
1 adet patates
1 adet lavaş ekmeği
1 çay bardağı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı su
Zeytinli makarna salatası
Makarnayı haşlayıp süzün. Üzerine zeytinyağını, kıyılmış fesleğeni ekleyip harmanlayın. Beyaz peyniri, domatesi, salatalıkları ve çekirdekleri çıkartılmış zeytinleri makarnanın üzerine ekleyip karıştırın. Son olarak kıyılmış dereotunu ekleyip servis tabağına aktarın.
MALZEMELER
50 gr. siyah zeytin
1/2 paket kepekli makarna
200 gr. beyaz peynir
5 yaprak fesleğen
2 adet domates
2 adet salatalık
1/2 demet dereotu
5 çorba kaşığı zeytinyağı