Kaybedenler Kulübü Farah Zeynep'le geri dönüyor! Farah Zeynep kimdir?

Kaybedenler Kulübü Farah Zeynep'le geri dönüyor! Farah Zeynep kimdir?

Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi olarak çekilecek olan Kaybedenler Kulübü Yolda'da Nejat İşler ve Yiğit Özşener’e eşlik edecek olan kadın oyuncu belli oldu. Kaybedenler Kulübü'nün devam filminde Farah Zeynep Abdullah da yer alacak. Farah Zeynep Abdullah kimdir?

  • Medya
  • Pazar 10.09.2017 11:31

25 Mart 2011 tarihinde vizyona giren Kaybeden Kulübü'nün devam filmi olarak Ekim ayında çekimlerine başlanacak olan Kaybedenler Kulübü Yolda'ya Farah Zeynep Abdullah da dahil oldu.

Yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı sinema filminde iki radyocu yakın arkadaş olan Kaan ve Mete'ye yine Nejat İşler ile Yiğit Özşener hayat verecek.

Kaybedenler Kulübü'nün devam filminde Nejat İşler ve Yiğit Özşener'e eşlik edecek olan kadın oyuncu da belli oldu. Filmde güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah yer alacak. Abdullah, İşler'in hayat verdiği Kaan karakterinin sevdiği kadın 'Sevda' karakterine hayat verecek.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir.

Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardı. 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşındı. Lise eğitimine Türkiye'de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da henüz birinci sınıftayken İngiltere'ye nakil oldu. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı.

Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur.Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirmiştir.

Filmografi

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki – Aylin Akarsu Talaşoğlu
2014 Kurt Seyit ve Şura – Şura
2013 Kelebeğin Rüyası – Mediha Sessiz
2014 Bi Küçük Eylül Meselesi – Eylül
2014 Unutursam Fısılda – Ayperi

Ödüller

2011 2011 Antalya Televizyon Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
2013 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri – Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu
2014 46. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu