Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

İdman maçı

Sahada tam bir Fenerbahçe şov vardı. Ama bu tabii ki kimseyi yanıltmasın. Gaziantep’in maalesef ahı gitmiş, vahı kalmış.

Sanırım Fenerbahçe sezonun en rahat maçını oynadı. Atılan 3 gol, kaçan fırsatlar, oyun hakimiyeti ve neredeyse kaleci Volkan'a hiçbir şekilde iş düşmeyecek bir maç oldu. Aslında maç öncesi de hiç kimse bu maçta büyük problem yaşanacağını düşünmüyordu. İlk 10-15 dakika Gaziantepspor, bir şeyler yapmaya çalıştı. Fakat art arda sakatlıklar yaşadılar ve ilk çeyrek sonrası Fenerbahçe, dün oyunu mutlak kontrolü altına aldı.
Hollandalı yıldız Robin van Persie bu takıma büyük ümitlerle alınmıştı. Transferi için büyük paralar harcandı ve dün gece Van Persie sahanın yıldızıydı. İki gol attı, bir golde de asisti vardı. Aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni gibi Van Persie de kolay maçların unutulmaz oyuncusu oluyor! İlk yarıda önce vurdu, kaleci Karcemarskas ki bence ligin iyi kalecilerinden biri, bacaklarıyla kurtardı. Top sıfıra yakın bir yere indi. Van Persie de çok iyi ortalayıp arkadaşı Simon Kjaer'e 'al da at' dedi.
Dakikalar ilerledikçe Fenerbahçe'nin baskısı artıyordu. İkinci yarının hemen başında da yine Van Persie şık bir gol attı. Dedik ya güçsüz rakipler ve deneyimsiz oyuncular karşısında o bir ilah. İkinci golde de topu alışı, Gaziantepspor kalecisinin soluna çekişi ve hemen akabinde de sağ ayak içiyle tamamlayışı golü getirdi.
Sahada tam bir Fenerbahçe şov vardı. Ama bu tabii ki kimseyi yanıltmasın. Gaziantepspor'un maalesef ahı gitmiş, vahı kalmış. Ve ilerleyen dakikalarda Van Persie kafayla da golünü atıp skoru getiren isim oldu.
Sonuçta Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı bekliyor. Puan kaybedecekler ki Fenerbahçe hayata dönecek. Ama Gaziantepspor Süper Lig'den düşme tehlikesini hala hissediyor ve önümüzdeki haftalarda da fazlasıyla hissedecek.
Hakem Mete Kalkavan için kolay maçtı. Zaten iyi bir hakem. İyi niyetli ve oyuncular üzerinde müthiş bir sempatisi var. Ufak tefek hatalar yapsa da maç genelinde çok iyiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA