Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Analarının ak sütü gibi helal!

Ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş. Şampiyon olurlar mı olmazlar mı bilemiyorum ama hakemler üzerinden Beşiktaş’a vurmak yanlış.

Geçen hafta Cuma akşamı Beşiktaş'ın altındaki takımlar için 'yenerse, alırsa' diye tahminler yapılıyordu çünkü Beşiktaş kaybetmişti ama altındaki üç takım da puan kaybetti. Bu hafta rakipleri kaybetti... Beşiktaş, bu kez böyle bir ikram alınca da affetmedi. İlk yarı 5-1 filan bitebilirdi.
İyi futbol, pas, şut, kafayla gol, kontratak her şey vardı. Üçüncü golü bulduktan sonra Galatasaray derbisi başladı Şenol Güneş'in kafasında. Ceza sınırındaki oyuncuları oyundan aldı. 3-0'dan sonra rakibin oynamasına müsaade etti. Büyüklerde bu vardır. 2'yi 3'ü bulunca, vitesi geri alırlar, sonraki maçı düşünmeye başlarlar. Akhisar da araya girip pozisyon buldu, iki pozisyondan birini de gol yaptı Olcan'la... Beşiktaş için 3-0'dan sonra artık Perşembe akşamı oynayacağı Hapoel Beer-Sheva maçı sonrasında da Galatasaray derbisi vardı.
Beşiktaş, bu sezon diğer rakiplerine göre avantajlı. Beşiktaş, Türkiye Ligi'nin en iyi futbol oynayan takımı. Buraya gelene kadar da teknik heyetin, oyuncuların, yönetimin büyük payı var. Gidip Babel'i aldılar, siz alsaydınız...
Ortada zaten büyük bir fark var. Sezon başında benim için bir numaralı şampiyonluk adayıydı.
Böyle bir gerçek varken, bazı şeyleri hakem hatalarına bağlamak saygısızlıktır. Sezon sezon değişkenlikler gösteriyor ama bu işten en çok karlı çıkan Üç Büyükler... Ben tarafsız değil ama objektifim. Fenerbahçe'nin karşılaşması olduğunda kazansın diye dua ederek izlerim ama karşımda dokuz televizyon olsa Beşiktaş'ın maçını oturup izlerim çünkü bir futbol adamı olarak Beşiktaş'ın oynadığı oyundan büyük keyif alıyorum. Deplasmanlarda bile evlerinde gibi rahat ve etkili oynuyorlar. Analarının ak sütü gibi bu sonucu, bulundukları yeri hak ediyorlar. Şampiyon olurlar mı olmazlar mı bilemiyorum ama hakem kararları üzerinden Beşiktaş'a vurmaya çalışmak insafsızlıktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA