Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Farkı: Doğruları fazla

İyi bir teknik adam, doğru transferler, dolu bir stat ve destek...

Zaman zaman eleştirsek de rakiplerine göre Beşiktaş'ta her şey çok farklı. Bir kere doğru bir teknik adam çalışıyor Beşiktaş'ta... Doğru bir transfer politikası yapıldı. Yeni stadı var, tribünleri dolu. Heyecan var, destek var. Bunların hiçbiri rakiplerinde şu an yok...
Fenerbahçe'nin durumu malum; artık yarışta olamaz. Bunu biz değil hocası Advocaat'ın kendisi söylüyor.
Galatasaray ceket değiştirir gibi hoca değiştiriyor. Oyuncuları istikrarsız, taraftarı mutsuz. Galatasaray'ın da bu yarışta işi zor.
Başakşehir bir noktaya kadar geldi ama seyircisi yanında olmadı, tökezlemeye başladı. Tecrübesizliği fazla.
Rakiplerde tablo böyle iken, zaten herkes de "Beşiktaş bu sezon da şampiyon olur" yorumunu yapıyor. İşte o Beşiktaş dün gece klasik tabiriyle güle oynaya kazandı.
Akhisar'ın zaten gücü belli. İlk dakikalarda biraz direndi. Ama Beşiktaş'ın geniş ve zengin kadrosunda oyun sıkışsa da çilingir gibi birisi gelip kapıyı illa ki açıyor. Beşiktaş'ın en büyük şansı da bu zaten. Yani çilingiri çok fazla... Talisca hep golü düşünüyor, sürekli şut atmayı pozisyonlar içinde olmayı istiyor ve golü de atıyor. Cenk formda. Cenk'teki en büyük değişim vuruş tekniğini çok geliştirmesi. Ya Quaresma... Yine döktürdü ve ilk golde adrese teslim yaptı yine.. Yani biraz önce dediğim gibi kapıyı açan isim oldu.. Beşiktaş oyunun son bölümleri hariç harika oynadı. Zaten istediği zaman vitesi yükseltiyor istediği zaman düşürüyor. Bu zaman zaman tehlikeli olabilir.. Dikkat etmeli!.. Rakiplerinin döküldüğü bir haftada oyuncuların da iştahlı futbolu ile Beşiktaş rahat bir galibiyet aldı.
622 tane başarılı pas yapmış Beşiktaş. Rakibi Akhisar ise 238... Oyunun tek lideri.. Tıpkı zirvede olduğu gibi. Beşiktaş büyük sürprizler olmazsa bu ligi alıp götürür. Aksi bir durum ise daha büyük 'sürpriz' olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA