Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Şampiyonluğu unut!

F.Bahçe için ligde artık iki tane rakip var. Birisi Antalyaspor diğeri Trabzonspor. Şampiyonluk mu? Havada bulut sen onu unut!

Ben futbol oynasam Kasımpaşa'da Gençlerbirliği'nde, Antalyaspor'da forma giysem, Fenerbahçe, Galatasaray ile kendi sahamda oynamak istemem. Fener'in Galatasaray'ın stadında oynamak isterim. Neden? Benim seyircilerim benim maçlarıma zaten az geliyor. Fener, Galatasaray statlarına gitsem onların da seyircileri az geliyor. Ben kendi sahamda oynasam gerileceğim. Kötü sonuçta seyircim üzerime gelecek. Ama deplasmanda oynarsam onun seyircisi onun üzerine gidecek. Yani ben rahat edeceğim. F.Bahçe ve G.Saray'a deplasmanda kaybedersem kimse hesap sormayacak. Kazanırsam "Vay be koçum" diyecekler. Yeter ki hakemler ortadan düdük çalsın. Ortadan kessinler. Dün Fırat Aydınus'u uzun zamandır görmediğim kadar düzgün düdük çalarken gördüm. Düşünün Fenerbahçe-Kasımpaşa oynuyor. Fener şampiyonluğa oynamaya çalışıyor, Kasımpaşa da düşmemeye. Koca 90 dakikada 1 tane pozisyon var. O da kaleci Volkan ile önündeki defansın anlaşmazlığından doğup, Castro'nun gol yapamadığı pozisyon. Yahu arkadaşlar siz dalga mı geçiyorsunuz? Ben maçı benim oğlanın evinde seyrettim. Eğer ilk yarıyı üçlü koltukta seyretseydim uyumuştum. Allah'tan tekli koltukta izledim. Maç, 90 dakika oynandı. Sabaha kadar oynansa skor değişmezdi. Nasıl gelsin seyirci!
Fenerbahçe'nin başkanı ve yönetimi, yıllarca taraftarlarını aldattı. Aynı başkan ve zihniyet devam ederse, Fenerbahçe, 10 yıl sonra yine aynı olacak. Arkadaşlar bu kadar para, bu kadar imkan, bu kadar basın gücü varken Fenerbahçe, hala oynadığı futbolla yerlerde sürüyorsa bunun sorumlusu olarak futbolcuyu yada teknik adamı görmem. Yönetimde ararım. Kulübün aynası yönetimdir. Bakınız kaç cümle kurdum. Maçla ilgili doğru dürüst bir cümle var mı? Orta sahada şu yapıldı, forvet uçsaydı vs. hiçbir şey yok. Neden? Maçta hiçbir şey yoktu da ondan. İbrahim Tatlıses ne demişti: "Urfa'da Oxford mu vardı da biz okumadık." Aynı hesap, "Sahada futbol mu var yazmadık" kardeşim. Yerlerde sürünen bir Fenerbahçe. "Ben buradan 1 puan çıkarayım, bana yeter" diyen Kasımpaşa. Ve bu Kasımpaşa, güle oynaya 1 puanı aldı. Fenerbahçe için ligde bundan sonra iki tane rakip var. Birisi Antalyaspor diğeri Trabzonspor. Şampiyonluk mu? Havada bulut sen onu unut.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA