Grand Hyatt, konuklarına günlük olarak değişen lezzetlerin yanı sıra her gün meze çeşitleri, çorba, makarna, içli köfte ve salata çeşitleri, peynirler ve soğuk etlerden oluşan şarküteri tabağı sunacak. Her akşam iki çeşit ızgara, sebze yemekleri, pide, lahmacun veya gözlemenin yer aldığı menü de et, tavuk veya balıkla yapılmış üç çeşit tencere yemeği de yer alacak. İftarın finali ise dünya mutfağından tatlıların yer aldığı büfe ile taçlanacak.
İftar sofralarını ayrıcalıklı bir lezzet yolculuğuna dönüştürmek, sevdikleriyle unutulmaz bir Ramazan deneyimi yaşamak isteyenler, 162 kişilik restoranın ferah atmosferinde, şehrin ortasına gizlenmiş bahçesinde ya da 10 kişilik özel bölümünde konuklarını ağırlayabilir ve iftardan sonra Gazebo'da nargile keyfi yaşayarak geceye devam edebilirler.
Ramazan ayı boyunca a la carte menüye ek olarak sunulacak kişi başı 145 TL olan açık büfe iftarda, Osmanlı şerbetleri, meyve suları, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ücretsiz olarak ikram ediliyor. İftar, 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için yüzde 50 indirimli olarak sunuluyor.
Yetenekli şefler tarafından Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan iftariyeliklerin yanı sıra iftar sofrasının ihtişamını ve kişiye özel servis anlayışıyla sunan 34, aile bireyleri, iş arkadaşları ve dostlarıyla iftarda buluşmak isteyenleri bekliyor.