Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Sur Yapı İdilia’da %15 İndirimle Konut Desteği Başladı!

Sur Yapı İdilia’da %15 İndirimle Konut Desteği Başladı!

Sur Yapı İdilia'da Büyük Fırsat!

%15 İndirimle Konut Desteği Başladı!

İdilia'da Ödediğiniz Peşinat ve Banka Kredisi Tutarına %15 İndirimle Konut Desteği Fırsatı Sur Yapı'da!

Böylece Ödediğiniz Peşinatı veya Kullanacağınız Kredi Tutarını Kendiniz Belirleyebilir, İndirim Tutarınızı Artırabilirsiniz!

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, dileyenleri ev sahibi yapıyor. İdilia projesinde müşterilerine ödediği peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Peşinatınızı ve Kullanacağınız Kredi Tutarını Kendiniz Belirleyin, Peşinat Tutarına Sur Yapı'dan %15 Konut Desteği Avantajını Kaçırmayın…

Kendi evinin sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. Sur Yapı kampanyaları tüketicilerimizin beklemeden, bir an önce ev sahibi olabilecekleri şekilde tasarlanıyor. Kira ödemek yerine, kendi evinin taksitlerini ödeyerek, bütçeye uygun ara ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma hayallerinin kapıları aralanıyor. Sur Yapı ev sahibi olmak isteyen herkese, düşük peşinatlarla ve kolay ödeme planlarıyla destek oluyor. Bu kampanya da tüketicilere, beklemeye gerek duymadan ev sahibi olma fırsatı sunan cazip seçeneklerden biri… Üstelik bu kampanyada müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek. Ayrıca sunduğumuz konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmış oluyor.

1.303 TL TAKSİTLE 1+1, 2.033 TL TAKSİTLE 2+1

Kampanya kapsamında İdilia projesinde örneğin; 1+1 230 Bin TL'lik daireler 204.125 TL'ye satışa sunuluyor. Müşteriler 1+1 ev bedelinin %25'i olan 57.500 TL peşinat yerine kampanya fiyatı olan 204.125 TL'nin %25'i olan 48.875 TL'yi peşinat olarak ödeyip ev sahibi olabilecekler. Ev bedelinin %50'sini banka kredi olarak kullanabilecek ve 120 ay 1.303 TL ödeyebilecekler. Ağustos 2016'da evini teslim alacak müşteriler 57.500 TL ödeme gerçekleştirerek ödemelerini tamamlayabilecekler.

Müşteriler kampanya kapsamında örnek ödeme planı gibi birçok plan oluşturabilirler. İsterlerse peşinat ve banka kredisi oranını yükseltip indirim tutarını artırabilirler. Ya da isterlerse hiç peşinat ödemeden banka kredisi tutarını %75'e çıkartıp hem indirim tutarını artırabilir hem de peşinat ödememiş olurlar.

* İdilia ödeme planında örnek olarak sunulan 1+1 evin 120 ay vadeli toplam satış fiyatı 262.735 TL, 2+1 evin toplam satış fiyatı 410.025 TL'dir. Bu maliyet 120 ay sabit taksit ve 0,85 vade farkına göre hesaplanmıştır. Fiyatlarımıza KDV dâhildir.

Tüm ödeme koşulları 15 Nisan 2015 tarihine kadar geçerli ve kampanya 70 ev ile sınırlıdır.

Ayrıntılı Bilgi için: 444 5 787

www.idilia.com.tr

İdilia Satış Ofisi

TEM otobanı üzerinde Sultanbeyli gişelerinden sağa girin. 1.2 km sonra Ekol Caddesi üzerinde devam edin. Anafen Koleji'nin karşısında İdilia Satış Ofisimizi göreceksiniz.

Metrogarden Alışveriş Merkezi Satış Ofisi

Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye/İstanbul

ARKADAŞINA GÖNDER
Sur Yapı İdilia’da %15 İndirimle Konut Desteği Başladı!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA