Maç Sonuçları

Atiker Konyaspor taraftarından Eskişehir’e çıkartma

Ziraat Türkiye Kupası final maçında bu akşam Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor'un taraftarları, Eskişehir’e çıkartma yaptı.

Giriş: 31 Mayıs 2017, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 31 Mayıs 2017, Çarşamba 13:55

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu önünde toplanan yeşil beyazlı taraftar, sabah erken saatlerden itibaren otobüslerle Eskişehir'e hareket etti. Yola çıkan yeşil beyazlı taraftarlar, bu arada takımları için tezahüratlarda bulundular.

'BU KUPAYI ALACAĞIZ'

Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, takımlarının kulüp tarihinde önemli bir maça çıkacağını, kendilerine tahsis edilen 15 bin biletin satışa çıkar çıkmaz hemen tükendiğini belirtti, "Biz Nalçacılılar taraftar gurubu olarak şu ana kadar 100'ün üzerinde otobüs gönderdik. Bu sayının 250'yi bulur. Ayrıca şehrin farklı bölgelerinden de karşılaşma için otobüs kalkıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanacağız. Bu büyük şehre bir kupa yakışır. Buna inandık ve başaracağız. Buradan Avrupa finali ve süper Kupa finaline gitmek istiyoruz. İnşallah bu karşılaşma isteğimiz sonuçla taçlanır."

'CENTİLMENCE TAKIMIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ'

Takımlarını en iyi şekilde destekleyeceklerini de belirten İbrahim Apalı, "Taraftar olarak 3 yıldır stadyumlarda küfrü bitirdik. Centilmenliğimizle hem Başakşehir hem de kardeş şehir olan Eskişehirspor kulübüne örnek olacağız" diye konuştu.