Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Karar verdik boşanıyoruz

Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu çifti önceki gece Büyükdere'deki evlerinde bir araya gelip evliliklerini masaya yatırdı. 'Zirveden' sekiz yıllık evliliği bitirme kararı çıktı

Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu evliliğinde hüzünlü son. Çift, önceki gece Büyükdere'deki evlerinde bir araya gelip evliliklerini değerlendirdi. Zirveden boşanma kararı çıkarken, avukatlar bu sabah işlemlere başladı. İkili konuyla ilgili olarak sadece SABAH'a konuştu. Peki çifti boşanma kararı almaya iten süreçte neler yaşandı? İşte cevabı... Hülya Avşar Ayvalık'ta tatildeyken eşinin İstanbul'da Feraye Tanyolaç ile kameralara yakalandı. Bu görüntülerin medyaya yansımasından sonra büyük bir kriz çıkması beklendi. Ama Hülya sakindi... "Kimse aramıza girmesin. Bu bizim sorunumuz" diyerek konuyu aile içinde halletmeye karar veren Hülya ile Kaya daha sonra Antalya tatilinde buluştular. Kızları Zehra'ya söz verdikleri için bu tatile çıkmak zorunda kalmışlardı. Ama artık taşıyamadıkları evlilikleri ile ilgili bir karar almaları gerektiğini ikisi de biliyordu. Nitekim Kaya, konuştuğumuzda "Canım çok sıkılıyor. Bu durum iş hayatımı da etkiliyor. Yakında özel yaşamımla ilgili ciddi kararlar alacağım" demişti.

ANTALYA'DA AYRI AYRI KALDILAR
Antalya tatili gerçekten de Zehra için yapıldı. Çünkü çift tatil boyunca ayrı villalarda kaldı. Hülya'nın yanında kardeşi Leyla ile yeğenleri vardı. Sorunlarını İstanbul'a döndükten sonra konuşma kararı alan çift, önceki gece Büyükdere'deki evlerinde biraraya gelerek geleceklerini konuştular. Bu buluşmadan da ayrılık kararı çıktı. Hülya Avşar, dün avukatına boşanma ile ilgili talimat verdi. Günlerdir konuştuğum ve ne yapacağını merakla beklediğim Kaya Çilingiroğlu ise bu kararını sadece Sabah ile paylaştı. İşte Kaya'nın açıklaması: "Hülya ile dün gece medeni bir şekilde oturduk, konuştuk ve boşanma kararı aldık. Bu konuda da ilk ve son defa sana söylüyorum. Bu evlilikle ilgili ve Hülya ile ilgili hiçbir şey konuşmayacağım."

'DOĞRU OLAN DA BOŞANMAMIZDI'
Ve Hülya Avşar... Onunla da konuştum. Aradığımda "Hayırdır?" dedi. "Hayırlı olsun" dedim. "Öğrendin mi?" dedi. Ve şunları söyledi: "Evet boşanıyoruz. Doğrusu da bu. Ama ben de bunun dışında ne evliliğim ne de Kaya ile ilgili konuşmayacağım. Sadece bir avukat değişikliği söz konusu. (Ortak avukatları Kaya'nın avukatı. Hülya ise yeni bir avukat buldu.) Hayırlısı olsun."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA