Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Hiçbir şey eskisi gibi olamaz artık...

Yaşadığımız trajik olayların ertesinde, hiçbir şeyin eskisi gibi olması mümkün değil artık... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1920'den beri var olan Başyaverlik sisteminin kaldırılmasına ilişkin kararı bu duruma bir örnek değil mi?
Daha çarpıcı bir gelişme ise Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin güvenliği için füzeli üst düzey güvenlik önleminin gelmesi kararıdır.

Füzeler olmasaydı
15 Temmuz gecesi, MİT ekibi omuzdan atılan uçaksavar füzesiyle darbeci asilerin bombardımanına karşılık vermişti. O füzeler Cumhurbaşkanlığı'na da alınarak koruma dairesinin envanterine girdi. Bundan sonrasında oluşacak tehditlere anında Beştepe'den füzeyle yanıt verilecek.
Düşünebiliyor musunuz?

Farklı hainler
Alınan kararlar Cumhurbaşkanlığı'nı bir düşman saldırısına karşı korumayı amaçlamıyor. Varlık sebebi sade Cumhurbaşkanlığı'nı değil, tüm vatanı düşman saldırına karşı korumak olan "Ordu"ya hainlerin sızması ihtimaline karşı devlet kendini savunmak için önlemler alıyor.
FETÖ'nün mü, CIA'nın mı yoksa başka bir örgütün mü iğvasına kapılarak devlet ve güvenlik anlayışımızı yerle bir eden hainler, kına yakabilirler. Şiirlere, marşlara konu olan kutsalları, haince eylemleri ile sıfırladılar.

Vatanı savunmak
"Vatan" artık sade düşmanlara karşı savunulmayacak.
Güvenliğimizi tehdit edenler sade canlı bombalar değil. FETÖ'ye bağlılık yemini etmiş F-16 pilotları da, en az canlı bombalar kadar ölümcüller.
Allah yardımcımız olsun... İşimiz hiç kolay değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA