Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Devlet Bahçeli devlet gibi konuşuyor

Aslında dünyadaki gelişmeler, çok karmaşık ve çok bilinmeyenli yeni bir düzenin işaretini vermekte.
Örneğin Suriye'deki trajedinin Amerikan- Sovyet diyalogunu sona erdirmesi veya 3.1 trilyon dolarlık öz varlığı olan Deutsche Bank'ın hisse senetlerinin değerinin orta boy bir Türk bankasının değerinden daha aza düşmesi de var gündemde...
ABD'de başkan adaylarının ikisinin de tartışmalı kişilikler olması veya Kolombiya halkının terörist FARC örgütü ile barış yapılmasını referandumda reddetmesi de dünyanın gündeminde.

Cevapsız sorular
Bütün bunları izleyip anlamaya çalışırken "Acaba Keşmir yüzünden Pakistan'la Hindistan bir savaşa doğru mu gidiyorlar" veya "Birleşmiş Milletler'in Beşşar Esad'ı savaş suçlusu olarak ilan etmesinin ne kıymeti var ki" diyerek, cevapsız sorulara da takılıyorsunuz.
Ve Türkiye'deki gelişmelere döndüğünüzde, FETÖ ve PKK ile mücadelenin kaçınılmazlığını en iyi anlayan ve bunu çekincesizce seslendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü grup konuşmasını herkesin okuması gerektiğini hissediyorsunuz.

Bahçeli'nin gözlemleri
Bu konuşmadan bazı satırbaşlarını alarak, gözden kaçıranlara ve özellikle Kılıçdaroğlu'na hatırlatmayı görev bildim...
"...Bu hainliğin bürokrasi, eğitim, emniyet, üniversite, yargı, ekonomi ve sivil toplum ayakları vardır ve buralara gizlenmiş kanı bozuk vatansızlar birer birer ortaya çıkarılmaktadır.
FETÖ, devlete virüs bulaştırmış, ahlak, hukuk, vicdan ve insan hakkı tanımamıştır. Bu örgütte bir defa Allah korkusundan iz yoktur."

Vaiz görünümlü terörist
"- 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin defin ruhsatını hazırlayan kanlı, kirli ve küresel mihraklar FETÖ maşasıyla son darbeyi indirmek istemişlerdir. Amaç Türkiye'nin bölünmesi ve bölüşülmesidir. Amaç Türk vatanın paramparça edilmesi, Suriye ve Irak'a dönüştürülmesidir.
Ve tüm hedefleri kapsayacak şekilde Anadolu'nun istilası planlanmıştır.
Pensilvanya'ya sığınmış vaiz görünümlü bir terörist, örgütünü uzaktan kumanda ederek aziz milletimizi zapturapt altına almaya, sonra da ortak olduğu diğer terör örgütleriyle bu aziz vatanı yakmaya kalkışmıştır."

İpten döndük
"Türkiye Cumhuriyeti 15 Temmuz'da ipten dönmüştür. Karşımızda olağanüstü bir tablonun dehşet ve nefret saçan yankıları vardır. FETÖ, devlete tutunarak, devlete sızarak, yine devleti çökertmek istemiştir. Milletimiz boyunduruk altına alınmanın eşiğinden son anda muazzam diriliş ve karşı çıkışıyla kurtulmuş, üstelik vatanını kurtarmıştır."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA