Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Nice 10 yıllara...

İnsan yaşamında 10 yılın pek hükmü yok… Genelde 'dün gibi' diye başlarız söze. SABAH Ankara yayın hayatına başlayalı tam 10 yıl oldu. Bugün, SABAH Ankara'nın temellerinin atıldığı günün yıldönümü… Evet, geçen süre zarfında kente dair birçok yaşanmışlığa sözcülük ettik. Ankara'nın sevinç ve mutluluğunu, hüzün ve kederini birlikte paylaştık.
Doğru bildiklerimizin takipçisi olduk. Haksızlığa boyun eğmedik.
SABAH Ankara yayın hayatına başladığı ilk gün söylediklerinin arkasında durdu. Ankara'nın değerlerini el üstünde tuttu. Nerede, ne yaşanıyorsa orada olmaya özen gösterdi.
Kuyumcu edası ile hazırlanan her haber SABAH Ankara'da hak ettiği yeri buldu. Son üç yılına birlikte tanıklık ettiğimiz SABAH Ankara kesintiye uğramadan tam 10 yıldır çıtayı hep yükselterek bugünlere geldi.
Sürekli kendini yenileyen anlayışla yeniliklerin öncüsü, ilklerin habercisi oldu. SABAH Ankara'nın yayın yönetmenliğini yapıyor olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Başkent'te kent gazetesi yapmanın zorlukları kadar keyifli yanları da olduğunun altını çizmek istiyorum.
Havasını soluduğumuz, toprağını çiğnediğimiz, derdi ile dertlenip, sevincini birlikte paylaştığımız bu kente karşı sorumluluklarımız var. Bir avucuz, ama binlerin, on binlerin sesiyiz… Sabah kahvenizi yudumladığınız her gün keyifle okuduğunuz SABAH Ankara'yı hazırlarken bu kentin tüm değerlerini, yaşanmışlıklarını dikkate alıyoruz.
SABAH Ankara'nın hazırlanmasında büyük bir özveriyle çalışan ekibi huzura taşımak istiyorum. SABAH Ankara'nın her sabah elinizde olmasını sağlayan Aslı Uyur Öztürk, Fatih Yılmaz, Ünal Turakoğlu, Çağatay Aytaç, Uğur Yıldırım, Aykut Gören, Erkam Çoban, Burcu Nalçınkaya, Gizem Yazmacı ve yazılarıyla bizlere güç veren Ahmet Tezcan, Ayhan Atalay, Hazal Ateş, Ali Erdoğan, Osman Bekar, Hasan Ötkün, Yusuf Yalkın, Şenol Kaba, Bengü Bağcı ve Neşem Yaşar ile elim kulağım SABAH Ankara'nın belleği Yeşim Yener ve bir de bendeniz… Yürekten teşekkürler… Bir teşekkürümüzde SABAH Ankara'nın bugünlere gelmesinde ilk harcı koyan ve yaşatanlara…
"Başkent'in güçlü sesi" SABAH Ankara, okurlarıyla var oldu. Her gün büyüyerek, daha da gelişerek, her eve, iş yerine girmeyi başardı. Yapılanlar yapılacakların birer ipucu oldu.
Teşekkürün en büyüğü SABAH Ankara'yı var eden siz değerli okurlarımıza.
Sizinle bugünlere geldik, sizinle geleceğe birlikte koşacağız…
Nice birlikte 10 yıllara…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA