Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Ankara bizden sorulur…

Bu bir söylem ya da iddia değil… Bu bir gerçeğin tespiti… SABAH Ankara Başkent'te her nerede ne yaşanıyorsa müdahil… Bu kentin tüm değerlerini kucaklayan SABAH Ankara yayıncılık anlayışı çerçevesinde sorunların üzerine korkusuzca gitti.
Dün ne yaptıysak bugün ve yarın da aynı kararlılıkla yayıncılık anlayışımız sürecek.
Gözünü budaktan esirgemeyen manşetlerimizle 2014'e damgamızı vurduk.
Bir yılı daha geride bırakıyoruz.
Bu yılın son kaleme aldığım yazısı olacak. Hal böyle olunca bir yılın muhasebesini yapayım istedim.
Koca bir yıl yaşanmışlıkları birkaç satıra sığdırmanın güçlüğü malum. Ama yaşanmışlıklar ne kadar yoğun olursa olsun…
Unutulmayan başlıklar vardır.
Tıpkı SABAH Ankara'nın manşetleri gibi… Ben bu manşetleri tek tek saymak istemiyorum. Ama konu başlıkları üzerinden gidecek olursak… Ankara'da tüm yaşanmışlıkları sayfalarımıza taşıdık. Özellikle Paralel örgütün Başkent uzantılarıyla mücadelede en ön safta yer aldık. Paralel örgüt ile ilgili mücadelemizi bizi test etmeye kalkışanlar kararlılığımız karşısında bir adım geride durmak zorunda kaldılar.
Abdestimizden şüphemiz yoktu ki namazımızdan olsun. İşte bu anlayış ve dik duruşumuz karşısında zaman zaman haddi aşan söylemler geliştirilmeye kalkışılsa da geri adım atmak bir kenara dursun aklımızın ucundan bile geçirmedik.
Geride bıraktığımız yılın unutulmayanlarını yeni yılda da unutturmayacağımızı belirtmek isterim. 'Çamur at izi kalsın' mantığı güdenlere teslim olacağımızı bekleyenler yanılgı içinde.
Onca yaşanmışlıklara rağmen bu ülkenin birlik ve beraberliğine kast edenlere prim vermemiz beklenmesin.
Ankara'nın ekonomisi, eğitimi, kültür ve sanatı, sporu, sokağı, caddesi, hayata dair nerede ne yaşanıyorsa biz oradayız. Hüznüne ortak olduğumuz gibi mutluluğunu da paylaşıyoruz.
Tüm yaşanmışlıklarıyla geride bırakacağımız 2014'ü uğurlarken yeni yılın birlikte yaşama azmimizi daha da güçlendirdiği bir yıl olmasını diliyorum.
Yeni Türkiye'nin yürüyüşünde eski kalıntıların tamamen temizlendiği bir yıl olmasını umuyorum.
Tüm yeniliklerin yeni yılda hayat bulduğu sağlık ve mutluluk dolu 2015 olsun…


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA