Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Gündemi Sabah Ankara belirliyor…

Güneş kendini iyiden iyiye kabuğuna çekti… Yüzünü arada bir gösterip kayboluyor. Mevsimi vaktinde yaşamalı.
Rüzgarın ayazı yüzümde patlıyor.
Kar ve soğuk kendini iyiden iyiye hissettirdi. Üşüme duygusunu özlemişim galiba… Tüm duygular içinde kendine özgü güzellikler barındırıyor. Neyi görmek istediğinize bağlı… Mutlu olmak mevsimin güzel yanlarını görmek gibi…
Kışın en güzel anı, karla buluştuğumuzda başlar. Bembeyaz bir örtü kaplar etrafı. Lapa lapa yağan karın altında kütürdeyen ayak sesleriyle yürümek ayrı bir keyiftir. Avuçları açıp dua edercesine kar taneciklerini tutmaya çalışmak. Gökyüzünde dans edercesine doğa ile buluşan kar taneciklerinin çizdiği tabloları görmek gibi. Bunları çoğaltmamız mümkün.
Sanıldığı kadar şikayet edecek yanı yoktur kışın… Güzel bakıp güzel görmeli.
Bu bir Başkent masalı…
Gri kent mevsimsel güzellikler yaşıyor bugünlerde.
Başkent de beyaza büründü. Takvim yaprakları ocak ayını, mevsim kışı gösteriyor… Her şey vaktinde güzeldir ya… Kışın belirgin tüm özelliklerini yaşıyoruz bugünlerde… Mevsim kış olsa da SABAH Ankara'da gündem hep sıcak… Geride bıraktığımız haftaya damgasını vuran manşetlerimiz yine ses getirdi.
Ankapark'ı ikinci kez durduran Hakim Gürbüz Uçar'ın, Paralel operasyon ile Ankara Büyükşehir'den uzaklaştırılan Mali Hizmetler Daire Başkanı Hasan Uçar ile amcaoğlu olduğunu Sabah Ankara ortaya çıkardı. "Ankapark'a paralel kumpas", "İşte kararı veren hakim", "Ankapark için milli müdafaa" ve "AOÇ'ye Baykal vize vermişti" başlıklı manşetlerimiz büyük ses getirdi… Ankara bizden sorulur demiştik ya… Ankara'da nerede ne yaşanıyorsa SABAH Ankara orada… Mevsimin kar ve soğuğuna rağmen sıcak bir haftayı geride bıraktık.
Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA