Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Ankara için SABAH Ankara…

Bugün düne dair… Güneşli güzel bir pazar sabahı… Uzun süredir bahar özlemi ile yanıp tutuştuk.
Doğanın baharla buluşmasına tanıklık etmek isteyenlerin mekânıydı dün. Yaza hazırlıklar başladı… Tatil planları yapılmaya başladı. Bir taraftan da günübirlik ve hafta sonuna ilişkin mini seyahat sezonu açıldı. Ankara'nın mevsimsel güzelliklerine bir yenisi daha ekleniyor.
Bahar ve ardından yaz buluşmaları Ankara'nın en keyifli mevsimleri… Bozkırın yeşile dönüştürüldüğü başkent de kendine geliyor.
SABAH Ankara'da mevsimsel hazırlıklar sürüyor. Kent gazeteciliğinin öncüsü olmayı sürdüren SABAH Ankara ısınan mevsim ve siyaset ile birlikte okurun taleplerine dikkat kesiliyor. Kente dair nerede ne yaşanıyorsa sayfalarımıza taşımaya özen gösteriyoruz. Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasetin nabzını tutan birbirinden özel çalışmaları manşetimize taşıyoruz.
SABAH Ankara'da yayımlanmamış hiçbir haber duyulmamıştır. Manşete taşıdığımız her haber SABAH Ankara'nın özel çalışmasıdır. Hiçbir yerde görme ve okuma imkânınız olmadığı gibi fikri takibi bizimle sürdürebilirsiniz. Bu bağlamda Ankara'ya ilişkin en ücra noktadan haberdar olmak istiyorsanız SABAH Ankara yeter… Gazetemizin ulaştığı her noktada güçlü muhabir ağımız olduğu gerçeğini yenilemek istiyorum. Sizlerin talep ve isteklerini dikkate aldığımızın altını bir kez daha çizmek istiyorum.
Ankara'nın ekonomisinden sağlık sektörüne, eğitiminden üniversitelerine, sporundan kültür-sanatına, toplumsal yaşanmışlıklarından siyasetine hemen her sektör kendini SABAH Ankara'da bulabilir. Ankara'nın tüm değerlerini kucaklıyoruz.
Bu bağlamda geride bıraktığımız haftanın son iş günü olan cuma sabahı mobilya sektörüne ait özel bir çalışmayı SABAH okurlarıyla buluşturduk. Yeni çalışmalarımızın da yolda olduğunun ipucunu vermek istiyorum. Sağlık ve mutluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA