Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Yeni dönemin kapısı aralandı…

AK Parti'de yeni bir dönemin kapısı aralandı. Siyasi partilerin dokusunda bu tür değişimler sancılı olur.
Havalarda sandalyeler uçuşur.
Kavga-gırnata gider. AK Parti, Türk siyasi tarihine ilk günden itibaren farkındalık yaşatan siyasi parti olmanın ötesine geçti.
İsimlerin değişikliği kutlu yolculukta kırılmaya neden olmadı. Aksine bu yolculuğun daha da kemikleşmesini, kaynamasını sağlıyor. Ankara dün yağmurlu ve kapalı bir havada bu coşkuyu yaşadı.
AK Parti, misyon farkındalığını her defasında ortaya koyuyor. Gideni de geleni de sevgiyle karşılamanın en büyük fotoğrafını bir kez daha yaşattı.
Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım da, Başbakan Ahmet Davutoğlu da salona girişlerinde büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılandı.
Yüzlerde tebessüm, gönüllerde dava aşkı… Kırgınlık ve dargınlıklar üzerinden siyasi çıkar medet umanlar bir kez daha gördü ki AK Parti'de bu tür beklentiler boş… Hal böyle olunca meseleyi anlamayanlara anlatılması gereken tek kare fotoğraf yeterli… Düne bakın bunu çok net göreceksiniz.
Umutsuzluğa değil, umuda açılan bir kongre oldu. AK Parti kadroları, üzerindeki sorumluluğun bilincinde.
Davanın doğal lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm AK Partililer ülkenin nasıl bir süreçten geçtiğini biliyor. AK Parti omuzlarındaki büyük yükün farkında… Hedefe giden yolda hoş görüntüler yaşandı. Koltukların değil, davaya bağlılığın esas temel kılındığı, kutsal yolculuğun ne denli önemli olduğu kongreye yansıyan en net fotoğraftı… AK Parti'nin birlik ve beraberliği, bütünlüğü ülkenin birlik ve bütünlüğüne eş değerdir… Bu bir bayrak yarışıydı ve bayrak el değiştirdi. Ülkeye hizmette birçok esere imza koyan Binali Yıldırım AK Parti'nin yeni genel başkanı ve başbakan olarak yeni dönemin kapısını araladı...
Hayırlı olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA