Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Konuşan ve konuşturan...

Biz haberciler için haber kadar, haberin yankıları da önemlidir.
İşte bu bağlamda Ankaragücü'nün şampiyonluğu kadar, kentin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in konuşması da önemliydi. Bir efsanenin yeniden hayat bulduğu sezona ilişkin en önemli çıkışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptı...
Kayseri deplasmanında şampiyonluk ipini göğüsleyen başkentin sarı-lacivertli ekibi hafta sonu şampiyonluk kupasına kavuştu.
Ankaragücü zorlu bir sezonun ardından bir üst lige çıkmayı başarırken sahada oynadığı futboldan çok yönetimsel kaygılarla gündeme geldi.
Sezonun hemen başında maddi sıkıntılarla boğuşmaya başlayan Ankaragücü'ne ilk el uzatan yine Melih Gökçek oldu. Gölbaşı'nda düzenlenen akşam yemeğinde kentin tüm iş, siyaset ve yönetimsel dinamiklerini bir araya getirdi. Konu başlığı Ankaragücü'ne maddi destek sağlanmasıydı. Sözünü yerine getirenler gibi getirmeyenler de bugün bu mutluluğun ortağı.
Sözünü yerine getirmeyenleri sayfalarımıza taşıdığımız günler taraflar karşılıklı söz düellosu içindeydi.
Takımı sırtlayan Mehmet Yiğiner yönetimi ve taraftarlar şampiyonluğa inanmışlığın verdiği güçle yollara düştüler.
Şimdi geçmişi yargılama vakti değil.
Vakit şampiyonluğun ne kadar zor ve meşakkatli bir yolculuktan geldiğini bilip önümüze bakma vakti...
Aynı sıkıntıların ve zorlukların bizi beklediğini bilme vakti.
Geride bıraktığımız hafta, bir Ankaragücü bir de Sabah Ankara konuşuldu... Ankaragücü kupayı kaldırdı, Ankara şampiyonun yeni sezonuna ilişkin Melih Gökçek'in düşüncelerinden Aykut Gören imzası ile haberdar oldu.
Güzel günlerin habercisi olan bu önemli söyleşinin detaylarında Melih Gökçek bir çok ilki Sabah Ankara aracılığı ile paylaştı... Ankaragücü'ne sahip çıkmak tüm kentin önemli görevi. Başkentin asırlık çınarı bu kentin en önemli değerlerinden biri...
Bir tarafta günün keyfini çıkartalım.
Ama bir taraftan da yeni sezonda bu yıl yaşananları… Bir daha gündeme gelmemesi adına elimizi çabuk tutalım.
Mehmet Yiğiner yönetimine futbolcu ve teknik heyete, taraftara, meslektaşlarıma ve elini taşın altına koyanlara armağan olsun şampiyonluk... Tebrikler Ankara...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA