Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Ankara’nın yeni cazibe merkezi…

Ankara'da yeni bir cazibe merkezi doğuyor. Mogan Gölü çevresi Gölbaşı ilçesinin ve Ankara'nın nefes aldığı destinasyonlardan... Mogan'ın dip çamur temizliğine ilişkin uzun süredir devam eden proje tartışmaları hayat bulmuş durumda. Mogan dünyanın 2. Avrupa'nın en büyük iç sular temizliği…
Geride bıraktığımız haftaya damgasını vuran manşetlerimiz arasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı Turkuvaz Medya Ankara ofisinde misafir ettik. Bakan Arslan, grup temsilcilerimizin katıldığı buluşmada ülke ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
Sohbetimizin konu başlıkları arasında Ankara kent gündemini ilgilendiren maddeleri manşete taşıdık. Ankara'nın yakın zamana kadar tartıştığı ve birkaç kez ihalesi iptal edilen Mogan gölü temizliğine ilişkin alınan mesafeye değinmek istiyorum. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ait üç gemi halen gölde temizlik çalışması yapıyor.
Mogan'ın temizlik çalışması Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin ortak çalışması ile yapılıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın çocukluğunda göle girip yüzdüklerini güneşlendiklerini anlattığı günler yakın.
Göğsümüzü kabarttılar…
Geçtiğimiz yıl Rio'da düzenlenen olimpiyatlarda altın madalya alarak göğsümüzü kabartan Taha Akgül, bu sefer Avrupa şampiyonu olarak gurur kaynağımız oldu. Taha'nın sevincini yaşarken bir mutlu haberde Rıza Kayaalp'ten geldi. Rio'da olimpiyat ikincisi olan Rıza, 7'inci kez Avrupa şampiyonu olarak ülkemizi sevince boğdu. Adını güreş sporu tarihine 'Altın' harflerle yazdıran iki sporcumuzu ve onlara desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere tüm ASKİ Spor yöneticilerini tebrik ediyorum…
Başın sağolsun Zeynep…
Aile dostu Ankara'nın başarılı iş kadını Zeynep Gülyüz Kınay'ın anne acısını paylaşıyorum. İpek Kınay anne 68 yaşında hakka yürüdü… Mekanı cennet olsun. Kınay ailesine başsağlığı diliyorum..
Tüm kavga bir tutam hayat için. Bir tarafta hüzün bir tarafta mutluluk… Hayat işte böyle bir şey...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA