Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NUR ÇİNTAY

2014'ün medeni halleri

Yılı aşkla, meşkle, mürüvvetle, hayırlı işlerle bitirelim. Meryem Uzerli'yle Ozan Güven'in 'İyi şeyler de oluyor' dedirten beraberliğiyle başlayalım, senenin düğün dernek hatıralarının tozunu alalım...

Oh! Yılı içimizi ısıtan bir aşk muştusuyla kapatıyoruz çok şükür.
Meryem Uzerli başka kimle beraber olsa bu kadar gönül rahatlığıyla kabullenirdik bilmiyorum.
Şu an herkesin içi rahat!
İlişki yürür, yürümez, o ayrı. Ama en azından biliyoruz ki Ozan Güven bir pislik yapmaz ona. Hesapçı, fesat, kalpsiz bir herif değil. Vicdanlı, şefkatli, edepli bir adam...
Cem Yılmaz'ın da münasebetlerinde hep usturuplu bir hali vardır. 40'ını geçmiş bir adamın 18'inde kızlarla oynamaması, hanesine artı yazılır. Cem Yılmaz hiç öyle ergen kız çocuklarıyla takılmadı, hep bir nesil denkliği peşindeymiş gibi göründü.
Önemli bir haslet sanki bu... Ayşe Hatun Önal da nereden çıktı diye önce bir afalladık ama sonra: Neden olmasın?
Senenin son yazısında aşkla meşkle bağlayalım. Ve medeni hallerle...
2014'ün düğün derneği boldu maşallah.
Bin senedir mana veremediğimiz bir 'nişanlılık' içinde olan Brad Pitt'le Angelina Jolie bile çoluk çocuk imza attılar nihayet.
Gelin hanımın, evdeki çocuk ordusunun çizimleriyle süslü duvağı hakikaten manalı ve tatlıydı.
Brangelina çifti imzayı atmadan da evli gibi olduğu için bu son eylemlerinde de yadırganacak bir durum yoktu. Ama onlardan bir ay önceki diğer evrensel şöhret düğünü çok kişiyi ifrit etti. George Clooney'nin bu yaptığı, bunca sene onu hep takdirle takip eden, eşcinsellik söylentilerini de hayallerimizi kıvırıp çöpe atma pahasına sineye çeken bizlere reva mıydı Allah aşkına!
Uluslararası bir insan hakları avukatı; böyle söyleyince çok itibarlı durum evet ama gıcıklığı hususunda dünya âlemin hemfikir olduğu sevimsiz, hırslı, çokbilmiş, eli maşalı Amal/ Emel Alamuddin'i aldı ala ala, şart mıydı!
Kim Kardashian & Kanye West, Elton John & David Furnish izdivaçları filan da var daha dünya genelinde bakarsak ama biz Türkiyeli okurun hafızasına kazınan yerli düğün karelerine dönelim bir an evvel.
Beşibiryerde takacak olursak:
1. Beren Saat & Kenan Doğulu:
Önceleri ülke genelinde yaygın bir hissiyat olan körpecik Beren'i yılların kurdu Kenan'a mı yedireceğiz kaygısı, son zamanlarda ikilinin fevkalade tencere kapak olduğu yönünde evrilmişti. Los Angeles'da kem gözlerden uzak kıydıkları nikâhta da Allah için gayet uyumluydular. Medyayla paylaştıkları Malibu sahili pozlarının fazla Hollywood esinlenmeli olduğuna dair ahkâmlar geldi ama ne gam. Güzeldiler, şıktılar, Barbie'yle Ken'diler. İlla kusur bulmak icap ederse Beren'in şapkası diyelim, yılbaşı gecesi Kenan Doğulu'nun Akmerkez'in önünde vereceği konserin trafik travmasına sebep olmamasını dileyelim.
2. Gülben Ergen & Erhan Çelik:
Evvelindeki el ele Umre pozları da tartışıldı, sonrasında balayı niyetine hacca gitmeleri de. Ama Şirince'de asırlık bir konakta kıyılan nikâha kimse kulp takamadı.
Gülben Ergen çok zarif ve alımlı bir gelin oldu, tören gayet sade ve ölçülüydü, başak ve lavantalara herkes bayıldı. Çiftin her teki Instagram'da edebi laflar etti. Gelin hanım: "Önce güven dedi, aşktan önce gelir, kabul mü, dedi. Evet dedim. Sonra saygı dedi, kabul mü? Evet dedim. Senin anneliğin benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz dedi. Kabul mü diye sormadı.
Elini hiç bırakmadan yaşamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek, aile olmak demektir. Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün bende hiç solmayacak, söz dedi. Kalbim dedim.
Soyadı artık soyadım. Çelik..." Damat bey: "İklimi bahardı, bahardı gözleri. Ben o gözlere bakarak sadece dünyamız değil, ahiretimiz de bir olsun diye dua ediyorum."
3. Engin Altan Düzyatan & Neslişah Alkoçlar:
Hâlâ bitmiyor eskiyle hesaplaşmalar, hâlâ. En son geçen hafta Neslişah Alkoçlar, "Eşimin dediği gibi asıl mağdur benim" dedi bir söyleşide. Peki.
4. Buse Terim & Volkan Bahçekapılı:
Onlar erdi muradına, gelin hanımın Instagram hesabı çıktı ülke nüfusuna! Instagram'dan bu kadar her anını, her objesini, her süsünü, fırfırını, fiyongunu, peçete kenarını, kase ayağını, sürahi sapını takip ettiğimiz bir aşk, ilişki, evlilik, ev hayatı yaşamamıştık.
Taze çift pek düşkün birbirine, Buse Terim'in hayatı şükrederek ve bizimle muhtelif şükür nesneleri paylaşarak geçiyor. Sonra başına bir iş geldiğinde "Instagram nazarı" diyor. Allah bozmasın diyelim de, bizden bilmesin!
5. Ece Sükan & Ümit Benan:
Beraberken bu kadar müstesna görünen bir çiftin üstüne kara bulutlar bu kadar mı hızlı çöker? Nazar diyorum! California Palm Springs'deki sürpriz nikâhın görebildiğimiz her detayına bayılmıştık. Dantel gelinlik, saç aksesuarı, ikilinin beden dili...
Sonrasında çocuk istediklerini açıklarken, Instagram'dan birbirlerine kalp yollarken, birden: Küüüt! Kimbilir, belki de vardır bir açık kapı, bir geri dönüş formülü... Yeni bir yıla giriyoruz sonuçta. Yeni umutlar, yeni fırsatlar demek bu. Olmaz olmaz... İyi şeylerden hemen vazgeçmemeli...
Herkese hayallerinin gerçekleşeceği güzel bir yıl dileyelim. Sıkmayan, üzmeyen, moral bozmayan, dibe çekmeyen... Aşklı, meşkli, neşeli, bereketli, iyi bir yıl olsun inşallah. Hadi bakalım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA