Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Mütevazı otomobilleri seviyorlar

Milyon dolarlık servetlerine rağmen, mütevazı otomobil kullanan ünlüler de var. NBA yıldızı LeBron James, İngiliz şarkıcı Adele ve Hollywood yıldızları Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling, Bradley Cooper, Drew Barrymore gibi...

Ünlü sanatçı ve sporcuları milyon dolarlık lüks otomobillerle görmeye alışığız. Dünyaca ünlü isimlerin Ferrari, McLaren, Bentley, Mercedes-Benz, BMW ve Bugatti gibi otomobilleri tercih ettikleri görülüyor. Ancak dikkat çekmeyen ve fiyatları ucuz otomobiller kullanan ünlüler de var.
NBA yıldızı LeBron James, ünlü İngiliz şarkıcı Adele ve Hollywood yıldızları Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling, Bradley Cooper, Drew Barrymore gibi...

NBA YILDIZININ TERCİHİ
NBA yıldızı LeBron James'in garajında Lamborghini Aventador, Ferrari 458 Spider ve Maybach gibi lüks araçlar bulunuyor. Ancak, LeBron'un favori otomobilleri arasında mütevazı fiyatlara sahip olanlar da var. LeBron, başlangıç fiyatı 49 bin dolar olan KIA K900 otomobiliyle gurur duyuyor. K900 sevgisini attığı tweet'lerde dile getiren sporcunun bu otomobile olan ilgisi KIA'nın marka elçisi olmasından önceye dayanıyor.



KORUMALAR RANGE ROVER'DA

Gramy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, gösterişsiz otomobilleri tercih ediyor. Ünlü isim 20 bin dolar fiyat etiketine sahip bir MINI Cooper kullanıyor. Korumaları ise bir Range Rover otomobille, onu yakından takip ediyorlar.

HOLLYWOOD'DA HİBRİT MODASI
Oscarlı yıldız Leonardo DiCaprio, hibrit ve elektrikli çevreci otomobilleri tercih ediyor. Ünlü yıldızın garajında Toyota Prius, Tesla Roadster ve Fisher Karma bulunuyor. Uzun yıllardan beri Prius kullanan DiCaprio, Hollywood'da çevreci otomobil kullanma modasının öncüsü olmuştu. Oscar ödül törenine dönemin modası Hummer araçlarıyla gelen ünlü yıldızlara inat, Prius'la kırmızı halıda boy göstermişti. Düşük yakıt tüketimi ve karbon salımıyla dikkat çeken Toyota Prius'u tercih eden Hollywood yıldızları arasında Drew Barrymore, Ryan Gosling, Bradley Cooper da bulunuyor.

96 MODEL FORD
İrlandalı aktör Colin Farrell, SUV modelleri tercih ediyor. Milyon dolarlık servetine rağmen Farrell'in kullandığı otomobil 1996 model bir Ford Bronco.
Ünlü şarkıcı Britney Spears, BMW, Mercedes-Benz G-Serisi, Maserati gibi otomobiller kullandı. Ancak Britney Spears'ın favorileri arasında Mini Cooper Cabrio ve Smart gibi otomobiller de var. Hatta Spears, bu otomobillerini daha sık kullanıyor.
Harry Potter serisinde oynayan İngiliz aktör Daniel Radcliffe, otomobili sadece ulaşım aracı olarak gören isimlerden... Ünlü isim Fiat Punto kullanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA