Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ BAYDAR

DVD ekranı

Wild Target / Sevgili Hedefim
(ÖZEN FİLM)

Film: **** Ekstralar: Yok IMDB notu: 6,8
Komedi sıkıntınız varsa, hele İngiliz kara komedilerine hasret kaldıysanız, bu iyi bir fırsat. Hikaye her türlü absürdlüğe ve çılgınlığa müsait. Yaşını başını almış ve işinde nam salmış, dünya çapında bir tetikçi olan Victor, huzur kaçıran bir kadın hırsızı halletme görevini alır, ama Rose (Emily Blunt) oyununu bozunca bu sefer ona âşık olur. Bu sefer de onu öldürmek yerine korumaya karar verir. Bu arada, tanıştıkları uçuk bir garaj görevlisi de ekibi tamamlar ve birbirinden karışık durumlar ortaya çıkar. Dil, anlatım, diyaloglar gayet ustaca; İngiliz işi. Eh tempo da hiç fena sayılmaz. Zaten, tek başına, Victor rolünde Bill Nighy de yeterdi.

The Whistleblower / Muhbir
(D Home )

Film: *** Ekstralar: Yok IMDB notu: 5.9
Savaş sonrası Bosna. Yaraları sarmak ve altyapıyı onarmak güç bir iştir. BM barış görevlisi olarak ülkeye gitme teklifini kızını yalnız bırakma pahasına kabul eden Nebraskalı polis Kathryn Bolkovac, burada çok geçmeden kendisini karanlık işlerin ortasında bulur. Askeriyeye işler yapan müteahhit firmaları, diplomatlar ve diğer görevlilerin bir kısmının genç kadın ticaretine bulaşmış olduklarını fark eder ve savaşa başlar. Ama başarılı olacak mıdır? Rachel Weisz'ın olağanüstü oyunu, birkaç sarsıcı şiddet sahnesi ve çarpıcı gerçek öyküsüyle önemli bir film.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA