Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FAHRETTİN ALTUN

68 yaşındaki sevimli adam!

Aynen böyle tarif ediyor Focus dergisi Kemal Kılıçdaroğlu'nu.
68 yaşındaki sevimli adam!
Almanya'da çıkıyor bu dergi. Türkiye'yi konuşmayı çok seven, sözü ikide bir R. Tayyip Erdoğan'a getiren bir yayın organı bu. Konuşmasını seviyor, ama kendisini sevmiyor. Erdoğan'dan ise nefret ediyor.
Sadece nefret etse iyi, şu gök kubbe altında olumsuz gördükleri ne varsa onu Erdoğan'a fatura etmeye çalışıyorlar. Utanmasalar Kuzey Kore'nin balistik füze denemelerinden de, küresel ısınmadan da Erdoğan'ı sorumlu tutacaklar.
İşte böyle bir tutku, işte böyle bir nefret. Belki de haset!

***

Neyse konumuz sevimli adam Kemal Kılıçdaroğlu. Niye sevimli? Çünkü çok gayretkeş!
Almanlar ne istiyorsa onu söylüyor, ne derse onu yapıyor. Onlar "leb" demeden, "buldum leblebi, leblebi" diye zıp zıp zıplıyor.
Bir dediklerini iki etmiyor.
"Erdoğan'ın en tehlikeli rakibi" diye sunuyor dergi Kılıçdaroğlu'nu. Pek acayip bir parlatma çabası, pek acayip.
Sevimli adam, Almanların gözündeki yerini muhkemleştirmek için açıyor ağzını, yumuyor gözünü. Döktürdükçe, döktürüyor. Yetmiyor, döktüre, döktüre oynuyor!
"Türkiye'de hiç kimsenin güvenlik garantisi yok, ne canınız, ne de mal ve mülkünüz emniyette değil" diyor. Türkiye'de yargının tamamen hükümetin kontrolü altında olduğunu iddia ediyor.
Öte yandan "Türkiye sadece Erdoğan'ın AKP'sinden ibaret değil" diyerek bir kez daha kendisi için destek istiyor. Fakat bunu yaparken AK Parti'ye destek veren toplum kesimlerini bir kere daha aşağılıyor. AK Parti'ye oy vermeyenleri "demokrasi isteyenler" diye sunarken, AK Parti'ye oy verenleri "diktatörlük istemek"le itham ediyor.
Ve elbette "demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve Erdoğan'ı iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz" diye bir kez daha taahhütte bulunuyor. "Sevimliyim ben, sevimli" diye el çırpmaya devam ediyor.

***
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri utanç verici sözler. Türkiye'ye yönelik yürütülen uluslararası kuşatma projesine bir kez daha hizmet etmektedir Kılıçdaroğlu. Bunun kadar önemli olan bir diğer husus ise Almanya'nın tetikçi medya kuruluşu Focus'un Kemal Kılıçdaroğlu lehine yürüttüğü parlatma kampanyasıdır.
Bilmem hatırlar mısınız, Focus dergisi bundan 2 yıl önce "Erdoğan ve Gölge Savaşçıları" başlıklı bir uydurma haber hazırlamış, Erdoğan'a yakın isimlerin Almanya'da casusluk faaliyetlerinde bulunduğunu iddia etmişti.
Bu iddianın ardından Almanya'da yaşayan Türklere dönük yeni bir baskı sürecinin önü açılmıştı. Önü açılan bir diğer süreçse Almanya'nın Türkiye'ye yönelik casusluk faaliyetlerini hızlandırmasıydı. Hay Allah, "sivil toplum faaliyetleri" yazacağıma "casusluk faaliyetleri" yazmışım.
Hadi bakalım, hayırlı işler!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA