Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Avrupa sendromu!

Türkiye Süper Ligi'nin en başarılı futbolcusu benim penceremden Burak Yılmaz. Müthiş bir grafik ve verimlilik. Ancak son günlerde yaşadıkları bir hayli sinirlerini yıpratmış. Özellikle havalimanında kendini kaybetmiş bir taraftarın anlamsız ve yanlış tepkisi ve "Ben bunu hak edecek ne yaptım?" iç hesaplaşması dün sahaya kırmızı kart olarak yansıdı. Ernst'e yaptığı hareketi ve takımını yalnız bırakması büyük hataydı.
Avrupa vizesi bu kadar yakınken ilk yarı bitmişken Burak seviyesindeki milli bir futbolcu için kabul edilebilir bir hata değil. Ancak maça çıkarken hazırlandığı iklimi de görmemiz gerekiyor. 45 dakikayı bir kişi eksikle oynamak Trabzon için kolay olmadı. Siyah-Beyazlı oyuncular Holosko'nun ayağından buldukları golle bunu değerlendirdiler. Ancak kale çizgisine 1 metre mesafeden topu filelere bırakamayan Almeida başta olmak üzere Siyah-Beyazlı futbolcular birçok gol fırsatını değerlendirmediler. Cenk'in baraj kurdurduğu köşeden Olcan'ın şık golüne engel olamadılar.
Beşiktaş'ın yabancıları tatil biletlerini cumartesi yani bu sabaha aldıklarını bilmesem gayri ciddi oynayarak, pozisyonları motivasyon kaybından harcadıklarını düşünebilirdim. Ancak bırakın Beşiktaş'ın Avrupa biletini garantilemeyi, kendi biletlerini bile garantilemek adına büyük çaba ettiler. Ancak beceremediler.

EN İYİSİ ERNST'Tİ
Ernst dün sahanın en iyisiydi. Ancak Trabzon, Beşiktaş'ın organize olmasını ve ceza alanını iyi kullanmasını başarıyla kesti. Bu oyun bozma başarısı Bordo-Mavililere üçüncülük ve Avrupa yolunu açtı.
Şimdi Beşiktaş için belirsizliklerle dolu bir süreç var. Avrupa bileti için maçları beklemek zorunda. Ancak Beşiktaş maçları beklerken yabancıları nerede ve nasıl bekleyecek o da ayrı bir konu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA