Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kavgada söylenmez

Benzemez Kimse Sana'da haftanın sürprizi, sunucu Murat Başoğlu'nun 'Huysuz Virjin' kılığında sahneye çıkmasıydı.
Başoğlu, 'Katina'yı söylerken, aynı zamanda Dursunoğlu'na laf sokmayı da ihmal etmedi. Ancak sonunda beklenen oldu. Dursunoğlu, Huysuz görümlü Murat'ı (Doğan görünümlü Şahin gibi oldu vallahi) sahnede paraladı; saçını başını yoldu.
Bu arada RTÜK'ün ekran için koyduğu Huysuz Virjin yasağı da Murat Başoğlu'nun başarılı canlandırmasıyla delinmiş oldu.
Aslında programda Dursunoğlu'nun yarışmacılara, sunucuya ve jüri üyelerine söylediği her söz, mahkemede ağır tahrik sayılıp idamlıkları bile ipten kurtaracak cinsten. Ama bunları söyleyen 'Huysuz' olunca herkesin kafasına kocaman bir hoşgörü haresi, dudağına da bir tebessüm konuveriyor. İşte Seyfi Dursunoğlu'ndan haftanın incileri:
MURAT BAŞOĞ- LU'NA: "İshal olmuş solucan kılıklı adam..."
HANDE ATAİZİ'NE: "Mahalle karısı..."
EROL EVGİN'E: "Pişmiş ayva suratlı adam..." "İyice açıldın sen. Bak şuraya yazıyorum; son bölümde soyunmazsa ne olayım bu adam..."
ÖMÜR GEDİK'E: "Sandalyeye otururken daha dikkatli olabilirdin. Mesela altına bir pazen don giyebilirdin..."
MURAT BAŞOĞ- LU: "Vallahi omuzlarıma karabasanlar basıyor." SEYFİ DURSUNOĞLU: "Sana kim basar ki zaten? Kara basacak tabii!"
SEYFİ DURSUNOĞ- LU: "Seni o radyonun dört duvarı arasından çıkartacağım." BAY J: "Elimden tutun Seyfi Bey..." DURSUNOĞ- LU: "Artık nerenden tutarım bilmiyorum. Şöhret olman için en uygun yerinden tutarım herhalde..."
SEYFİ DURSUNOĞ- LU: (Bay J gelecek hafta canlandıracağı ünlünün belirlenmesi için butona basmaya hazırlanırken) "Ya ben çıkarsam? BAY J: "Ben sizi iyi beceririm!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA