Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kulübedeki yıldız

Avrupa Futbol Şampiyonası yayınları boyunca kulağım hep Kerem Öncel'in sesini aradı. Ancak nedendir bilinmez; TRT, Kerem'i yine Ankara'da unuttu.
Daha önce yazmıştım. Kerem, bana göre Türkiye'nin en iyi üç maç spikerinden biridir. Anlatacağı maçlara nasıl sporcu gibi kamp yaparak hazırlandığına onunla beraber atv Spor'da çalıştığım yıllarda bizzat şahit olmuştum. Ama gelin görün ki TRT elindeki cevherden yine yararlanamadı.
Son birkaç şampiyonada olduğu gibi 'merkeze çekilen' Kerem ise turnuva boyunca FIFA Menajeri Tarık Üstün ile beraber TRTHD için Ankara'daki stüdyodan her gece 5 saate yakın yayın yaptı. Kerem, çeyrek final akşamı aynı saatte yayınlanan iki maçı, dönüşümlü olarak anlatarak aslında ne kadar iyi bir spiker olduğunu dosta düşmana kanıtladı.
Dile kolay, yedeklerle beraber 4 takımdaki 50'ye yakın futbolcunun adını, özelliklerini, kişisel bilgilerini izleyiciye aktarmak öyle her babayiğidin harcı değildir.
Stüdyo programını kotarmak için büyük spikerlik yeteneklerine gerek yoktur. Oysa maç anlatmak başlı başına bir hüner. TRT'nin teknik direktörleri bence Öncel'i yanlış mevkide oynatıyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA