Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sevgili nasıl azdırılır?

Erol Evgin ayaklı müzik tarihi müzesi gibi... Hemen her sanatçıyla ilgili bir anısı, anekdotu var.
Zaten sahne şovlarında da bu özelliğini kullanıp gösterisini müzikal bir belgesele dönüştürerek izleyenlere çok keyifli dakikalar yaşatıyor.
Evgin, Benzemez Kimse Sana yarışmasında da sık sık eski anılarını anlatıyor. Her ne kadar Seyfi Dursunoğlu, "Eyvah yine başladı. Şimdi bir saat kapanmaz bunun çenesi" diye sık sık araya girse de; Evgin'in anıları ilgiyle dinleniyor.

GÜREL'İN OYUNU
Bu kez Erol Evgin'in anlattıkları, merhum Aysel Gürel hakkındaydı. Evgin, Aysel Gürel'in elindeki 18- 19 yaşında genç erkek fotoğraflarını fark etmiş. Arkalarını çevirdiğinde ise, "Aysel'ciğim sensiz Bodrum gecelerinin hiç tadı yok" ya da "Ah keşke bu mehtabı seninle paylaşabilseydik" gibisinden el yazısıyla yazılmış notları görmüş ve hayretle sormuş, "Nereden buluyorsun bu kadar genç aşığı?" Aysel gülümsemiş: "Yok canım, o fotoğrafları bir yerlerden bulup arkalarına o yazıları ben yazıyorum. Sevgilim evin orasında burasında bu fotoğrafları görüp arkalarını okuyunca fena azıyor!"
Kendisinden rol çalınan Seyfi Dursunoğlu durur mu? Hemen çaktı çiviyi: "Erol Bey, burası bir aile programı; bu nasıl bir muhabbettir böyle?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA