Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Emine'ye itirazım var

atv'nin Facebook sayfasında bir anket düzenlendi. Ziyaretçilere atv dizilerinde en sevdikleri ve en nefret ettikleri dizi karakterlerinin hangileri olduğu soruldu. Sonuçlar aslında beni pek şaşırtmadı. Özellikle Çocuklar Duymasın, Aslan Kıral ve Yahşi Cazibe gibi komedi dizilerinin sevimli karakterleri 'en sevilenlerin' başını çekti.
Nefret edilenler arasında da ilk dokuz aşağı yukarı tahmin ettiğim gibiydi. Ama nefret edilenler listesinde yer alan bir isme fena halde takıldım. Çocuklar Duymasın'daki evin yardımcısı Emine, listeye son sıradan da olsa girmeyi başarmıştı. (!)
İyi de bu Emine dediğiniz karakter, evin kantar topuzu... Kim biraz yalpalasa, kimin ayarı kaçsa, Emine hemen devreye girip lafı gediğine oturtuyor ve karşısındakini bir güzel hizaya getiriyor. Emine ayrıca ateşli bir kadın hakları savunucusu. Eşinden gördüğü fiziksel ve ruhsal şiddete direniyor, isyan ediyor; her fırsatta Çaycı'yı sözleriyle mat edip üste çıkıyor. Ayrıca Meltem'den sonra evde Taşfırın'dan ürkmeyen, ona karşı lafını esirgemeyen tek kişi... Bütün bunların yanı sıra varoşlarda büyümüş, yeterince eğitim almamış bir Anadolu kadını olarak; güncel olaylardan sanata, teknolojiden ekonomiye kadar her konuda bilgi, görgü sahibi...
Peki insanlar Emine'den niye nefret ediyor? Her zaman doğruyu, doğru zamanda 'doğrudan' söylediği için mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA