Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Televizyondan 'Baki' kalanlar

İsmail Baki'nin büyük bir taklit ustası olduğunu daha önce bu sütunlarda çokça yazmıştım. Yavuz Seçkin ekolünden gelen ve şov dünyasında tutunan isimlerden biriydi. Şimdi FOX'ta İsmail Baki TV adıyla yeni bir programa başladı.
Önceki akşam izleyici ile buluşan ilk bölüm eğlenceliydi. İsmail, televizyondan aşina olduğumuz tipleri büyük bir başarıyla ekrana taşırken, aynı zamanda ciddi bir sektör eleştirisine de soyunmuştu. Hele bir Adnan Hoca taklidi vardı ki, gülmekten çenem uyuştu.
Hoca; her sözüne "İnşallah", "Maşallah" diyen güzel müritleri, Apaçi dansı ve seksüel iştahı ile geceye damgasını vurdu.
Aziz Yıldırım'ın yaptığı medya yorumları, Dilber Bacı ve Kanca köşeleri de başarılıydı. Programın tek handikapı ise süresinin uzunluğuydu.
Her hafta bu uzun süreyi aynı tempo ve aynı espri kalitesi ile doldurmak kolay olmayacak gibi.

METNE GEREK YOK
Bu arada programı izlerken, İsmail'in ekrana taşıdığı her jestin, her mimiğin, her cümlenin aslında televizyonlarımızda 'aynen' yaşandığını fark ettim.
Diyeceğim o ki; milleti güldürmek için memleketin televizyon hallerini ve tiplerini 'olduğu gibi' ekrana taşımak yetiyor. Üstüne metin yazmak filan gerekmiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA