Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Wipe out, Orhan in

Dünyanın dört bir yanında yayınlanan Wipe Out bizde farklı bir ilgiyle izleniyor. Bunun başlıca nedeni de sunucusu ve yorumcusu...
Asuman Krause bu işe çok yakıştı. Artık Kim Milyoner Olmak İster'in Kenan Işık'ı, Survivor'ın Acun'u, Çarkıfelek'in Mali'si gibi 'vazgeçilmez' oldu.
Ancak yarışmanın gerçek cazibe noktası Orhan Ayhan'ın yorumları. Bu arada metin yazarlarının hünerini de es geçmeyelim. Her kareden espri süzmek, bunları 'hinlikle' yoğurmak ve özellikle de 'bel altına' bağlamak kolay değil. Orhan Usta da yazılan metinlerin hakkını layıkıyla veriyor doğrusu...
Ancak ilk hafta özellikle porno film oyuncusu Şahin K. esprilerinde dozun biraz aşıldığını düşünüyorum. Tamam, olabildiğince 'üstü kapalı' geçilmeye çalışılıyor ama ekran başındaki Wipe Out izleyicilerinin büyük bölümünün çocuk olduğu unutulmamalı. Ve günümüzün çocukları eskisi kadar saf değil!
Görünen o ki; yarışma diyalogları bizim Ne Demiş? ve Gaf Kürsüsü bölümlerimizi bolca besleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA