Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fark edilmek!

Bana mektup ve mesaj gönderen okurlarım bilirler. Yazılanların, şahsıma yönelik övgü bölümlerini özenle ayıklayıp öyle yayınlarım. Bu bir tevazu gösterisi değil, utangaç yapımdan kaynaklanan bir refleks sadece. Ama bugün bu kuralı ihlal edeceğim. Zira okurumuz Zeki Bozkurt'un yazdıkları, yıllardır bu köşede tesis etmeye çalıştığım bir ilkeyle ilgili bir tespiti içeriyor.
"Tebrikler Yüksel Bey... Evet, gerçekten de tebrikler. Neden mi? Bakıyorum da son zamanlarda diğer rakip kanalların (özellikle Star) dizi ve programlarıyla ilgili olumlu ya da olumsuz yazılarınızın sayısı oldukça fazla.
Aslında olması gereken de bu. Siz sadece kendi grubunuza bağlı kanalları konuşmaktansa, objektif davranıp her kanaldan bahsediyorsunuz.
Diğer meslektaşlarınız bunu yapamıyor maalesef... Belki ufak bir ayrıntı ama benim için önemliydi. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim..."
NOT: Okurumuzun, büyük sevgi ve saygı beslediğim diğer meslektaşlarımla ilgili yorumu kendisini bağlamaktadır.
Bu köşede yer bulması, benim tarafımdan da paylaşıldığı anlamına gelmez. Ben yazının sadece Yakından Kumanda'nın objektifliğine vurgu yapan bölümü ile ilgilendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA