Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Örnek olur inşallah

ÇALIK Holding harika bir uygulama başlattı. Turkuvaz Medya Grubu da dahil olmak üzere pek çok şirketin sahibi olan holding, her yıl beş yıldızlı oteller ve lüks lokantalarda yapılan geleneksel iftar programını iptal ederek, depremle sarsılan Van Erciş'te iftar çadırı kurmak için kolları sıvadı.
Depremin yaralarını sarmakla uğraşan Erciş'te kurulacak iftar çadırında, 20-30 Temmuz arasında her gün 900 kişi orucunu açacak.
Kurulacak kardeş sofrasında 10 gün boyunca toplam 9 bin kişi iftar yaparken, çadıra yerleştirilecek dev ekranda her akşam atv'nin Hz. Ömer dizisi yayınlanacak.
Konteynır kentteki iftar çadırına 28 Temmuz akşamı, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Çalık Holding üst yönetimi, Turkuvaz Medya Grubu yöneticileri, Sabah gazetesi yönetimi ve yazarları da katılacak. Aynı gece Nihat Hatipoğlu iftar ve sahur programını buradan gerçekleştirecek.
Tüm Türkiye o gece Van'daki depremzedeleri ve deprem gerçeğini bir kez daha hatırlayacak. Çalık Holding, iftar ikramlarında kullanılacak her türlü malzemeyi bölge esnaflarından sağlayacak.
İşte bu grubun bünyesinde yer almaktan gurur ve mutluluk duyduğum bir gün daha... Umarım bu uygulama diğer kuruluşlara da örnek olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA