Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yarışma sunucuları Top 5

YAZ gelince biten dizilerden fırsat bulan bilgi yarışmaları ekranı parselledi. İnsan bu durumu görünce 'Yaz hiç bitmese' diyor vallahi...
Ben de elime hassas kuyumcu terazimi alıp bilgi yarışması sunucuları arasında bir performans sıralaması yaptım.
İşte bilgi yarışması sunucularının Top 5'i:
1- KENAN IŞIK: Karizmasından, şıklığından, düzgün Türkçesi'nden, samimiyetinden, insan sarraflığından bir gram ödün vermeden, yıllardır aynı yarışmayı aynı yüksek performansla sürdürmek her babayiğidin harcı değil.
Kim Kenan Işık Olmak İster?
Kim istemez ki...
2- SELÇUK YÖNTEM: Oyunculuğu zaten mükemmeldi.
Bu sezon parlak kariyerine bir de ışıltılı sunuculuk halkası ekledi.
Star'daki Büyük Risk'in bu kadar ilgi görmesinde en büyük pay onun.
3- ESER YENENLER: Eksik sunuculuk deneyimini; doğallığı, harika spontane espri yeteneği ve 'yaramaz çocuk' halleriyle gayet iyi kapatan Eser Yenenler, Eyvah Düşüyorum'u kariyeri adına 'Yaşasın Yükseliyorum'a çevirmesini bildi.
4- ALİ İHSAN VAROL: İşte bir istikrar abidesi daha. Zaten yetenekli ve sempatikti. Ama Kelime Oyunu'nda mesai harcadıkça, adeta 'uzman sunucu' haline geldi.
5- URAZ KAYGILAROĞLU: FOX'taki Kamuflaj yarışmasını büyük bir başarıyla sunuyor. Sanki 40 yıllık yarışma sunucusu gibi rahat. Tek handikapı, yarışmanın diğerlerine oranla biraz gölgede kalmış olması. Sektör harika bir sunucu kazandı, benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA