Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tek adam olmanın riski

BU hafta Kanal D seyircileri Yalan Dünya'yı izleyemedi. Yerine Arkadaşım Hoşgeldin'in eski bölümü yayınlandı. Sebep, Gülse Birsel'in ağır bir gribal enfeksiyon geçirmesiydi.
Kanal D, ülkenin en önemli televizyon kanallarından biri. Yalan Dünya da en çok izlenen güldürü dizilerinden biri.
Peki bu kadar büyük bir sorumluluk, tek bir kişinin sırtına yüklenir mi?
Karakterleri oluşturacaksın, her hafta 1.5 saat komedi senaryosu yazacaksın, oynayacaksın, ucundan köşesinden rejisine yardımcı olacaksın, hatta karakterlerin reklam stratejilerini belirleyeceksin vs...
İnsanın bütün bu işlerin altından kalkması için Gülse değil, Zeyna olması gerek. Alın işte birazcık üşüttünüz mü, sadece siz değil, kanal da yatak döşek oluyor, seyirci de...
Yalan Dünya'nın stoksuz çalışması büyük risk. Ellerinde mutlaka bir 'imdat bölümü' bulunması şart. Ama her şey tek başına Gülse'den beklendiği için bu mümkün olmuyor.
Geçenlerde bu zorluk, dizinin oyuncularından Hümeyra'nın isyan kokan sözleriyle biraz gün yüzüne çıkar gibi olmuştu. Ünlü oyuncu, metinlerin son anda ellerine geçmesini eleştirmişti.
Aslında Kurtlar Vadisi:
Pusu için de aynı durum söz konusu. Necati Şaşmaz hem yazıyor, hem oynuyor. Geçenlerde beş gün yatak döşek yattı, dizinin feleği şaştı.
Görünen o ki, dizi dünyası 'tek adam' rejimini kaldıramıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA