Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İyi ki bir yatağım var

Kanal d'nin dekorasyon programı Evim Şahane bambaşka bir havaya büründü. Eskiden pırıl pırıl mutfakları, banyoları söküp pek de ihtiyacı olmayan insanların özel zevklerini tatmin ediyorlardı. Şimdilerde gerçek ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşuyor ve bunu yaparken de hepimizin yüreğine dokunuyorlar.

BODRUM KATINA GÜN DOĞDU
Mimar Selim Yuhay, bu kez de anneleri tarafından terk edilen, hastalığı nedeniyle çalışamayan babalarıyla birlikte yıkık dökük bir viranede güçlükle yaşayan ailenin dünyasını aydınlattı. Bu 'aydınlattı' kelimesini tesadüfen kullanmadım. Çünkü üç kız ve babaları, bir bodrum katında, ışıksız, rutubet içinde zar-zor hayata tutunmaya çalışıyorlardı. Mimar Selim koca evi baştan aşağı yenilemekle kalmadı. Salonun tavanına özel ışıklandırmalı bir gergi tavan inşa edip bahar dallarının ışıltısını ve o pamuksu dokunuşunu evin içine taşıdı. Babasına ve kardeşlerine bakmak uğruna kendi hayatını feda edip okulundan ayrılan, geceleri kardeşleriyle aynı yatağı paylaşan evin büyük kızı Şemsi, kendi odasını görünce gözyaşları içinde şöyle dedi: "Çok mutluyum, çünkü hayatımda ilk kez bir yatağım oldu..." O gece yorganı üzerime çekerken ilk kez bir yatağım olduğu için Allah'ıma uzun uzun şükrettim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA