Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İki kötü, bir iyi haber

TRT 1'in ailece izlenebilecek dizilerinden Gönül Hırsızı'nı sevmiştim. Kanal D'nin dizisi Zeytin Tepesi'ni de... Zeytin Tepesi ekrana veda etti, Gönül Hırsızı'nın erken final yapacağını da oyuncularından Cem Kılıç bizim Medyatik programının canlı yayınında açıkladı.

CENNET İLE YENİDEN
Ne yalan söyleyeyim, iki habere de gerçekten üzüldüm. Özel kanallar neyse de, TRT'nin Gönül Hırsızı'nın arkasında daha çok durmasını beklerdim. Gelin görün ki, yayın saati için seçtiği 23.00 bile dizinin akıbetini en başından belirlemişti. Bu iki üzücü haberin üzerine Melek Baykal'ın yine bizim canlı yayında duyurduğu bir 'müjde' azıcık yüreğimi soğuttu. Cennet Mahallesi yeniden çekiliyor. Hem de daha önce bir daha oynamayacağı söylenen Melek Baykal'ın 'Pembe' karakteri ile birlikte... Bu aralar Cennet Mahallesi'nin sıcaklığına, neşesine, şamatasına öyle ihtiyacımız var ki... Şimdiden eline sağlık Türker (İnanoğlu) Ağabey...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA