Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Atv'den yeni dizi bombası

Bu sezon dizi liginin en başarılısı, tartışmasız ATV oldu. Kaçak ve Kara Para Aşk'ın mayası tuttu. Şimdi sırada iki müthiş dizi var. Birini biliyorsunuz, cuma gecesi izleyicinin karşısına çıkacak. Adı: Yasak... Özenle çekilmiş, büyük sansasyon yaratmaya aday bir dönem dizisi...

İKİZLERİN AYRI DÜNYASI
İkinci bombayı da ben burada patlatayım. Adı: Öteki Yarım... Başrol oyuncularının imzası bile sözleşmelerde henüz ıslak duruyor. O kadar taze yani... İpek Tuzcuoğlu ve Orhan Kılıç... Yapımcılığını son dönemde birbirinden başarılı projelere imza atan Mehmet Yiğit Alp'in (NTC Medya) üstlendiği dizinin yönetmeni ise son derece deneyimli bir isim: Veli Çelik... İpek Tuzcuoğlu'nun bu rol için başörtüsü takacağını da ekleyeyim. Dizinin müthiş bir öyküsü var. İkiz çocukları olan çift, yıllar önce ayrılmıştır. Kızlardan biri annede, diğeri babada kalmıştır. Baba, kızını kendi bulunduğu çevreye uygun olarak yetiştirmiştir. Daha muhafazakar bir kesimden gelen annenin yanında yetişen kız ise tesettürlüdür. Birbirinden son derece farklı yaşam kültürleri içinde yetişen ikiz kardeşler, bir alışveriş merkezinde tesadüfen tanışırlar. Şimdi önlerinde bir hedefleri vardır: Annebabalarını yeniden bir araya getirmek... Kara Para Aşk için aylar öncesinden 'Bu dizi ATV'yi uçurur' diye yazmıştım. Yanılmadım. Eğer hassas dengeler iyi gözetilir ve dizi siyasetin keskin kenarlarından uzak tutulabilirse, Öteki Yarım da benzer bir efekt yaratabilir diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA