Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ne şahane oyunculuktur!

Dizilerde bazı oyunculuk performansları var ki, insan diziyi sadece o karakteri görmek için beklemeye başlıyor. ATV'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk'ta Erkan Can'ın ortaya koyduğu müthiş oyunculuk da bu türden. Okurumuz Aysel Acar, izleyici gözüyle hissettiklerini olanca samimiyeti ile cümlelere dökmüş:
"Ben pek dizi izleyen biri değilimdir. Öyle rast gelirsem, Aramızda Kalsın'ı izliyorum ama artık benim de merakla başlamasını beklediğim ve takip ettiğim bir dizi var: Kara Para Aşk. Her bölüm ayrı bir heyecan ve ailecek 'Acaba olay şu mu, yoksa bu mu... Eee, şimdi elmas nerede? Katiller kim? Bunun bununla ne ilgisi var?' diye kafa patlatıyoruz ama her sahnede şaşırmaktan kendimizi alamıyoruz.
Nitekim 09/04/2014 tarihinde yayınlanan bölüm bizi ekrana kilitledi. Zaten Sibel'in annesinin bir şeyler bildiğinden emindik de merhum Sibel ve annesinin bankada ortak hesapları olması ve 50 küsur bin liralık para soru işaretlerini artırdı. Bu kız kuryeymiş belli de kiminle bağlantılı?

TAYYAR İZLEYİCİYİ MEST ETTİ
Ama benim asıl şaşkınlığım Tayyar karakterine hayat veren Erkan Can... Bu nasıl bir oyunculuktur, bu nasıl bir kötü adamlıktır!
Yeğeni Metin'in aslında oğlu olduğunu ve Metin'in başından beridir intikam planı güttüğünü öyle başarıyla veriyor ki... Tayyar'ın, oğlunun annesine yaptığı muamele, kadını dilsiz bırakması vs. de inanılır gibi değil...
Hayır, durup düşünüyorum bu Erkan Can'ın eskiden oynadığı dizileri... Mahallenin Muhtarları'ndaki Temel geliyor aklıma; Allah Allah diyorum bu adam niye daha önce kötü rolde oynamadı ki...
Bu kadar mı iyi bir oyuncu olur insan?
Geçmişteki dizilerde izlediğim bütün o sempatik rolleri uçtu gözümün önünden. Sadece bu dizideki kötü karakter yer etti beynimde. Aslında bu oyunculuk; bazı dizilerde sinirli, agresif görünmek için bas bas bağırarak rol yapmaya çalışan oyunculara ders olsun. Kendine inandırmak için seyircinin başını ağrıtıp izleyiciyi yormamaları gerektiğini öğrenirler umarım...."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA