Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yapılır mı Esra'ya?

Bundan yaklaşık iki ay önce Esra Erol'un Fox'taki izdivaç programına katılan ressam Haşim Bey orada gördüğü adaylardan Tuğba Hanım'dan çok etkilenmiş ve onun yağlıboya tablosunu yapmıştı.
Bunun üzerine Esra Erol kıskanıp "Burada ben varken neden o?" diye sitem etmiş, hatta ressamın ilgisini çekebilmek için yere uzanıp, ağzına da bir gül almıştı. Ancak sevgili Esra bütün bunlara rağmen kendini ressamımıza beğendiremeyip "Hayır, bana yeterince ilham veremiyorsunuz" karşılığını alıp, azıcık bozum olmuştu.
Ressam Haşim Bey, çarşamba günü elinde bir tablo ile programa geldi. Esra bunun kendi tablosu olduğunu öğrenince çok sevindi. Ressama teşekkür etti ama Haşim Bey'in sözleri hiç de beklediği gibi değildi: "Esra Hanım, daha fazla kıskançlık krizine girmeyin diye yaptım bu tabloyu..."
O dakikadan sonra Esra programının banttan değil de canlı yayınlanmasından duyduğu derin pişmanlığı dile getirse de, artık diş macunu tüpten çıkmıştı bir kere!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA