Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılbaşı ekranı notları

Yılbaşını kimi kanal ciddiye aldı, kimi ise 'dostlar alışverişte görsün' tarzı, 'eğlence süsü verilmiş' yapımlarla geçiştirdi. Bazı kanallar ise dizilerinden hiçbir şartta vazgeçmeyen izleyiciler için yılbaşı eğlencelerini senaryoların içine yerleştirmeyi uygun gördü.
TRT; mazide olduğu gibi sanatçıların resmi geçit yaptıkları Yılbaşı Özel programıyla izleyenlerini yıllar öncesine götürdü. TRT Müzik kanalı da evlerdeki yılbaşı sofrasına eşlik edecek şarkılı- türkülü eğlence arayanlar için cazip alternatifler sundu. Show TV ise yılbaşı için özel hazırlık yapan kanallar arasındaydı.
ATV, Ankaralı Turgut'un konuk olduğu Ankara'nın Dikmen'i ile yılbaşını karşılamayı tercih ederken, Star da benzer bir uygulama ile Sibel Can destekli Güzel Köylü'yü ekrana sürdü. Kanal D önce ünlü çiftlerin yarıştığı Ben Bilmem Eşim Bilir ile eski yılı uğurlarken, yeni yılı Bülent Ersoy'un konuk olduğu Arkadaşım Hoşgeldin ile karşıladı.
Fox, Romantik Komedi filmi ile başladığı geceyi, Kibariye takviyeli 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisiyle sonlandırdı. 2014'ü, dehşet verici savaş sahneleriyle ünlü Er Ryan'ı Kurtarmak filmiyle uğurlayan Beyaz TV ise geçmesi için gün saydığımız vahşet, dehşet ve felaket yılından intikam alır gibiydi. Bana göre yılbaşı gecesinin en eğlenceli yapımı, TV 8'de ünlülerin yarıştığı O Ses Türkiye idi. 'Türkiye'nin eğlence kanalı olma' iddiasıyla yola çıkan Acun Ilıcalı ve ekibi, yılbaşında da sözünü tutmuş oldu.
İşte yılbaşı gecesinden defterime düşen notlar:
GECENİN SÜRPRİZİ: Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın Etiler'e yapılan canlı bağlantı sırasında aniden karşısında eşi Armağan Hanım'ı bulması.
GECENİN EZİYETİ: Saba Tümer'in, yarışmacı olarak katıldığı O Ses Türkiye'de kulak zarlarımıza yaptığı işkence. (Belediye, 'desibel kirliliği' nedeniyle kanalı kapatmadıysa, bu Acun'a duyulan sempati sayesindedir.)
GECENİN SABIRSIZI: O Ses Türkiye'de Sarp Apak daha ağzını açıp şarkıya başlamadan, butona basarak koltuğunu döndüren jüri üyesi Gökhan Özoğuz.
GECENİN SEMPATİĞİ: Şarkısıyla kulaklarımıza, doğaçlama esprileriyle beyin kıvrımlarımıza masaj yapan İbrahim Büyükak.
GECENİN KABUSU: Arkadaşım Hoşgeldin'e konuk olan Bülent Ersoy'un, attığı fırçalarla hem kibirli yönetmeni, hem laf cambazı Tolga Çevik'i muma çevirmesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA