Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle aşk olmaz olsun

Yıllardır olduğu gibi 2015'te de cumartesi günleri söz, okurun olacak. İşte yeni yılın ilk kritikleri:
Günseli Kara adlı okurumuz, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde işlenen konunun, toplum üzerinde yaratabileceği olumsuz etkilere dikkat çekmiş:
"Kaderimin Yazıldığı Gün adlı diziden şikayetçiyim. Resmen vicdanımı sızlatıyor. Dizide bir çiftin çocuğu olmuyor (Kahraman- Defne). Daha doğrusu, kadının çocuğu olmuyor ve taşıyıcı anne buluyorlar. Lakin ne yazık ki, evlilik kurumunu derinden sarsacak bir şey oluyor ve bu taşıyıcı anneye evli barklı bir adam olan Kahraman Bey (Özcan Deniz) aşık oluyor.
Eşi bu durumun farkında ve sürekli gözyaşı döküyor. Kadının anne olamaması bir taraftan, eşinin taşıyıcı anneye (Elif) aşık olması bir taraftan...
Muhtemelen ileride de zavallı Defne bir başına kalacak ve Kahraman- Elif yasak aşkına alkış tutarak vicdanlarımızı bir kez daha derinden sarsacaklar. Yine muhtemelen buna zemin hazırlamak için de Defne karakterinden nefret ettirecekler bizi.
Lakin dizinin Facebook sayfasına bakınca sağduyulu izleyicilerin şimdiden çocuk sahibi olamayan bir kadının ardında durduğunu görüyoruz. Çok şükür halkımız, senaristten daha vicdanlı..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA