Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Erhan Yazıcıoğlu

Erhan Yazcıoğlu'nun İstanbul Şehir Tiyatroları'nın genel sanat yönetmenliğine getirilmesini en çok destekleyenlerden biriyim. Çünkü tanıdığım, bildiğim özellikleriyle bu makamın en çok ihtiyaç duyduğu birikim, vizyon ve hepsinden de önemlisi 'arzu'ya sahipti. Nitekim 'Darülbedayi' onunla müthiş bir ivme yakaladı.
Yazıcıoğlu'nun son icraatı, yaz aylarına yönelik. 17-30 Ağustos arasında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu tamamen tiyatro gösterileri için rezerve edildi.
Yazıcıoğlu'nun ekibiyle birlikte seçeceği birbirinden güzel oyunlar bu sahnede izleyici ile buluşacak. Hatta aralarında Kıvanç Tatlıtuğ'un da bulunduğu pek çok televizyon starı, oyunlarda rol alacak.
Açıkhava yıllardır yaz aylarının 'eller havaya' eğlence mekanlarından biri haline gelmişti. Sıranın 'tiyatro sanatını' icra etmeye gelmiş olması sevindirici.
Umarım bilet fiyatları da konser rakamlarının altında tutulup Şehir Tiyatroları tarifesine uygun olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA