Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En gıcık reklam

Eğer böyle bir yarışma kategorisi olsaydı, oyumu Suna Yıldızoğlu'nun oynadığı Şahin Sucuk reklamına verirdim. Ben bu kadar avam, bu kadar yaratıcılıktan uzak bir reklam metni daha görmedim.
Neymiş efendim; marketin çırağı geliyormuş da Suna Hanım soruyormuş. "Sucuğun adı ne?" diye, çırak da "Şahin" diyormuş. Bizimki ısrarlı: "Adı ne diyorum?" Çocuk da diretiyormuş: "Şahin dedim ya..." Suna Hanım sonradan ayılıyormuş: "Çocuğun değil, sucuğun adı Şahin..."
Espri düzeyi ilkokul öncesi... Anlatım ise felaket... En çok üzüldüğüm ise pek sevdiğim sıcacık Suna Yıldızıoğlu'nun buz kestiren bu reklam soğukluğunun içine savrulmuş olması...
Peki hangi reklamları mı seviyorum? Birincisi; 'Tüylü bamya' Muazzez Abacı'nın rol aldığı Snickers reklamı. İkincisi de kendisinden 48 gram peynir, 3/4 ekmek istenen 'Şaşkın Bakkal' konseptli Pınar Aç Bitir reklamı... İkisini de hâlâ her izlediğimde kahkaha atıyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA