Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Damacana barajı

Okan Bayülgen'inki resmen deli cesaretiydi. Her programa gelişinde, şovu, RTÜK'ün kale direğinden döndüren Sibel Meriç'i inatla, bir kez daha davet etmek gerçekten de yürek işiydi. Nitekim Sibel Meriç'in beyaz elbisesinden fışkırtmak için olağanüstü çaba harcadığı göğüsleri büyük problem oldu. Aynı zamanda süper minisinin altındaki bacaklarını sürekli masanın üstüne koyma girişimleri de Okan Bayülgen'e canlı yayında ecel terleri döktürdü.
Okan, arada bir konuğuna dekoltesi için ikazda bulundu ama olmadı. Sonunda çözümü damacanada buldu. Çok su içen konuğunun önüne koca bir damacana su koydurup RTÜK'e karşı adeta 'baraj' kurdu.
Suyun kaldırma kuvveti, RTÜK'ün program kaldırma kuvvetine baskın gelmişti. Bugüne kadar suya baraj kurulduğunu çok görmüştüm de, ilk kez 'sudan baraja' şahit oluyordum. Sibel Meriç ise "Aaa, ne oluyor? Bu program 18 yaş üstü değil mi?" diyerek niyetini açıkça belli etti. Reklam arasından sonra Meriç'i, görece daha derli toplu bir kırmızı elbise içinde gördük. Sanırım bu, planlı tatbikatlardan biriydi ve yedek elbisesi hazırda bekliyordu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA