Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Doğum kontrol yöntemi gibi

Ekranlarda bir sakız reklamı serisi dönüyor. Sakızı ağzına atanın ruh hali aniden değişiyor. Etrafındaki şartlar ne kadar olumsuz olursa olsun, yüzüne aptal bir gülümseme yerleşiveriyor. İçinde aptallığa yol açan bir enzim bulunduğundan şüphelendiğim sakız, araç kullanırken müdahale eden kocaları, işe geç kalındığında dırdır eden müdürleri filan ya görünmez kılıyor ya da şirin gösteriyor.
Reklamın sonuncusunda bir ev hanımı, sürekli 'Anne televizyooon' diye bağıran çocuklarına karşı yine o akıl uyuşturucu(!) sakızı kullanıyor. Sakızı çiğnemeye başladığı anda halüsinasyon görüp çocuklarını sevimli civcivler olarak algılıyor.
İyi hoş da ben o çocukların sekiz kere 'Anne televizyooon' diye haykırışlarına tahammül edemiyorum. Bana bu reklam en etkin doğum kontrol yöntemi gibi geliyor. Bu reklam bir ay daha yayınlansın, millet çocuktan nefret eder, nüfus artışımız yarı yarıya azalır vallahi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA